آغاز فاز دوم پروژه حفر حوض‌های خاکی در ولسوالی خاکجبار

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۱:۳۲
آغاز فاز دوم پروژه حفر حوض‌های خاکی در ولسوالی خاکجبار


۱۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
فاز دوم پروژه حفر حوض‌های خاکی از سوی  ریاست زراعت کابل در همکاری با مؤسسه شلتر فار لایف ولسوالی خاکجبار رسماً آغاز شد. این برنامه برای افرادی تطبیق می‌شود که قبلاً بایومتریک گردیده بودند.
در این مرحله، قرار است طی شش ماه بیش از ۲۰ حوض خاکی در سه حوضه چکری، ملنګ و کروخیل به‌منظور جمع‌آوری آب‌های بارانی و تقویت سطح آب‌های زیرزمینی حفر گردد. در حوضه چکری کار حفریات آغاز شده، در حوضه ملنګ روند خط‌اندازی تکمیل گردیده و قرار است در حوضه کروخیل کار در روزهای آینده شروع شود.
به اساس معلومات ارائه‌شده، در فاز دوم این پروژه برای ۲۳۱ تن از باشنده‌گان محل به مدت شش ماه زمینه کار فراهم می‌شود. مسئولان پروژه تأکید می‌کنند که اجرای این برنامه در بهبود مدیریت منابع آبی و تقویت وضعیت معیشتی مردم محل نقش مهمی خواهد داشت.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها