آغاز روند توزیع گندم و پول نقد برای مهاجرین در نیمروز

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۳:۱۰
آغاز روند توزیع گندم و پول نقد برای مهاجرین در نیمروز

۱۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع کمک‌ها شامل گندم و پول نقد برای مهاجرین در ولایت نیمروز از سوی مولوی قدرت الله حقیار رییس ذخایر استراتیژیک وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مولوی عبدالمنان محمود والی نیمروز و شماری از رؤسای ادارات امارتی افتتاح شد .
در مراسم افتتاح، مولوی قدرت‌الله حقیّار رییس ذخایر استراتیژیک وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و  مسؤول ولایتی توزیع مساعدت در زون غرب گفت که این برنامه به اساس شفقت و مهربانی عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله نه تنها در ولایت نیمروز، بلکه در سراسر کشور برای حمایت از مهاجرین راه‌اندازی شده است. وی افزود که در ولایت نیمروز برای ۱۲۰۰ تن مهاجر به هر فرد ۵۰۰۰ افغانی پول نقد و ۲۵۰ کیلوگرام گندم توزیع می‌گردد تا بخشی از مشکلات معیشتی آنان کاهش یابد.
همچنین مولوی سعیدگل مظهری مسؤول مالی و اداری شورای ولایتی علما در سخنان خود با اشاره به دشواری‌های مهاجرت و وضعیت سخت مهاجرین افغان، تأکید کرد که مسئولان امارت اسلامی تلاش دارند در حد توان به مشکلات این قشر رسیدگی نمایند و آغاز این برنامه کمک‌رسانی نمونه‌ای عملی از این تعهد است.
در پایان، مستفیدشوندگان با ابراز رضایت از دریافت پول نقد و گندم، این کمک‌ها را در بهبود وضعیت زندگی‌شان مؤثر دانسته و از توجه مسئولان قدردانی کردند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۹:۴۸
Background image

آغاز روند توزیع خوراکه‌های متراکم حیوانی و کمک‌های نقدی برای ۱۷۶ مالدار در لغمان

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۹ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان، با حمایت مالی مؤسسه همکار «نه انلوس»، روند توزیع خوراکه‌های متراکم حیوانی و کمک‌های نقدی برای ۱۷۶. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۹:۲۶
Background image

آغاز روند توزیع گندم و کمک نقدی برای مهاجرین بازگشته در کابل

بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، روند توزیع گندم و کمک نقدی از بودجه امارت اسلامی افغانستان و از گندم ذخیره شده در ذخایر استراتیژیک وزارت زراعت برای ۱ هزار ۲۰۰ خانواده مهاجر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۶ - ۹:۳۱
Background image

واگذاری ۷۵۰ جریب زمین بایر به شرکت زراعتی در قالب اجاره طویل‌المدت

۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان می‌گویند که ۷۵۰ جریب زمین بکر و بایر واقع قریه بابه‌علی، پس از طی مراحل قانونی، به شرکت خدمات زراعتی، مالداری و باغداری بلال. . .

بازگشت به خبرها