آغاز روند استملاک زمین برای پروژه ۱۰۰ میگاوات برق آفتابی در بگرام پروان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۱:۱۹
آغاز روند استملاک زمین برای پروژه ۱۰۰ میگاوات برق آفتابی در بگرام پروان

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان خبر می‌دهد که روند ابتدایی استملاک زمین برای تطبیق پروژه بزرگ تولید برق آفتابی به ظرفیت ۱۰۰ میگاوات در ساحه باریکاب ولسوالی بگرام رسماً آغاز شد.
این اقدام پس از برگزاری جلسه‌ای در دفتر مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت پروان، با حضور هیئت مشترک از نمایندگان ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، وزارت انرژی و آب و شرکت عزیزی انرژی صورت گرفت. هدف این نشست، بررسی مراحل ابتدایی پروسه استملاک زمین و شریک‌سازی نظریات تخنیکی و اجرایی در رابطه به آغاز رسمی کار بود.
به دنبال جلسه اداری، رئیس زراعت ولایت پروان در رأس یک هیئت تخنیکی با نمایندگان ریاست  اراضی و انجنیر نعمت‌الله اسدی، مدیر عمومی پروژه برق آفتابی شرکت عزیزی، به ساحه باریکاب در ولسوالی بگرام سفر کرد. در نتیجه این سفر، ۱۰۰ هکتار زمین مربوط به پروژه تثبیت و به‌گونه واضح مشخص گردید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۰:۴
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری طبق در ولایت دایکندی

۱۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون بیماری طبق برای مواشی در ولایت دایکندی، با توزیع ۲۰۸ هزار و ۵۰۰ دوز واکسین، به حمایت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد آغاز شد.
ریاست زراعت، آبیاری و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۹:۵۰
Background image

توزیع گاوهای شیری و بسته‌های خوراکه به ارزش ۸۰ هزار دالر برای ۶۰ خانواده در تخار

۱۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
برای ۶۰ خانواده در شش ولسوالی ولایت تخار، به ارزش مجموعی ۸۰ هزار دالر امریکایی، گاوهای شیری و بسته‌های حمایتی مالداری توزیع شد.
این کمک‌ها از سوی بنیاد انکشافی آغاخان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

BACK TO NEWS