آغاز دور سوم کمپاین واکسین نشخوار کننده گان کوچک در کوهستان کاپیسا

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۰ - ۱۱:۳۴
آغاز دور سوم کمپاین واکسین نشخوار کننده گان کوچک در کوهستان کاپیسا

۳۰ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین دور سوم واکسین برای نشخوارکنندگان کوچک (بز و گوسفند) در ولسوالی حصه دوم کوهستان ولایت کاپیسا از سوی ریاست زراعت کاپیسا آغاز شد.
این کمپاین با همکاری داکتران بخش خدمات زراعتی و هماهنگی مدیریت خدمات زراعتی در منطقه لب دریا پل ملاحبیب راه‌اندازی گردیده و در جریان آن ۹۰۰۰ دوز واکسین بالای بز و گوسفند تطبیق می‌گردد.
هدف این کمپاین محو کامل مرض طاعون نشخوارکنندگان کوچک عنوان شده است. مالداران محل از راه‌اندازی این برنامه ابراز خرسندی کرده و خواستار ادامه همکاری‌ها در بخش وقایه و صحت حیوانی گردیدند.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا و سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از تیم‌های تخنیکی و داکتران فعال در این روند قدردانی نمودند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۵:۶
Background image

آغاز کمپاین واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولسوالی چمتال ولایت بلخ

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) در ولسوالی چمتال ولایت بلخ آغاز شد. این برنامه با حضور آمر مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۵:۴
Background image

برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در پنجشیر

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر جلسه‌ای تحت عنوان «سکتور زراعت و انکشاف دهات» به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت پنجشیر، برگزار کرد.
جلسه با تلاوت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع خوراکه متراکم حیوانی برای افزایش وزن بره‌ها در فاریاب

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه توزیع خوراکه متراکم حیوانی (کانسنتریت) به منظور تقویت تغذیه و افزایش وزن بره‌ها در برخی ولسوالی‌های ولایت فاریاب اجرا شد. این برنامه با هماهنگی آمریت مالداری و. . .

بازگشت به خبرها