آغاز دور سوم واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در جوزجان

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۲ - ۱۵:۵۶
آغاز دور سوم واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در جوزجان

۱۲ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان به همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و با هماهنگی آمریت مالداری و صحت حیوانی، دور سوم سراسری واکسیناسیون مرض طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) را در این ولایت آغاز کرد.
این برنامه با حضور محمد رستم کریمی آمر امور زراعتی ریاست زراعت جوزجان افتتاح شد. آقای کریمی در سخنانی گفت که سکتور مالداری در این ولایت اهمیت ویژه دارد و برگزاری برنامه‌های آگاهی‌دهی و واکسیناسیون حیوانات در کاهش خسارات اقتصادی مالداران نقش اساسی دارد. او از کارمندان ساحوی خواست تا در تطبیق واکسین‌ها دقت لازم را به خرج دهند و واکسین‌ها به مستحقین واقعی رسانده شود. همچنان تأکید گردید که این روند از سوی تیم‌های تخنیکی ریاست زراعت به گونه جدی نظارت خواهد شد.
به گفته مسوولان، در این دور کمپاین به تعداد ۸۰ هزار دوز واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک برای مواشی در مرکز و ده ولسوالی ولایت جوزجان تطبیق می‌گردد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها