آغاز دور سوم توزیع تخم‌های بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی در ولسوالی ینگی‌قلعه

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۹/۲۲ - ۹:۵۴
آغاز دور سوم توزیع تخم‌های بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی در ولسوالی ینگی‌قلعه

۲۲ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، دور سوم پروسه توزیع تخم‌های بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی را  در ولسوالی ینگی‌قلعه آغاز کرد.
در این دور، برای ۹۰۰ دهقان که قبلاً سروی و واجد شرایط شناخته شده‌اند، ۵۰ متریک تن تخم بذری اصلاح‌شده گندم، ۵۰ متریک تن کود کیمیاوی یوریا و ۵۰ متریک تن کود کیمیاوی دی‌ای‌پی توزیع می‌شود. هر دهقان یک بسته زراعتی شامل یک بوری ۵۰ کیلوگرمی تخم اصلاح‌شده گندم، یک بوری ۵۰ کیلوگرمی کود یوریا (سفید) و یک بوری ۵۰ کیلوگرمی کود دی‌ای‌پی (سیاه) دریافت می‌کند.
این برنامه با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و تطبیق دفتر سو عملی می‌شود. هدف آن ارتقای محصولات زراعتی و بهبود اقتصاد دهقانان است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۳۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه بازدید کرد

۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در جریان بازدید از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه در ناحیه ششم شهر فیض‌آباد، بر رسیدگی به چالش‌های موجود و شامل شدن این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

بازگشت به خبرها