آغاز توزیع گندم اصلاح شده برای دهقانان ولایت نیمروز

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۹/۹ - ۱۱:۵۲
آغاز توزیع گندم اصلاح شده برای دهقانان ولایت نیمروز


۹ قوس ۱۴۰۰ هـ.ق
۲۴ ربیع الثانی ۱۴۴۳ هـ.ش
 مسولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری نیمروز می ‌گویند که برای ۳۸۰۰ دهقانان شهر زرنج و ولسوالی ها ولایت  نیمروز ازطرف موسسه FGA گندم بذری توزیع گردید.
قاری محمد سعید جوهری رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز می‌گوید" ۳۸۰۰ دهقان ولایت نیمروز قبلا توسط موسسه FGA  سروی شده بود که حالا گندم اصلاح  شده برایشان توزیع می گردد.
 در همین حال فضل المعبود دانش مسوول  موسسه FGA در ولایت نیمروز از توزیع کمک‌های بیشتر این موسسه برای دهقانان در آینده سخن زده گفت "کمک های این موسسه در دو مرحله توزیع خواهد گردید، مرحله اول برای هر دهقانی یک  بوجی گندم ۵۰ کیلوی و مرحله دوم ۲ بوجی کود سیاه و سفید توزیع خواهد شد".

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۴۹
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت میدان وردک بازدید کرد

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر رسمی خود به ولایت میدان وردک از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۳۹
Background image

اشتراک مسئولان وزارت زراعت در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان که تحت عنوان «از آموزش تا ارائه خدمات باکیفیت وترنری» در هوتل کابل استار برگزار شده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۱:۵۲
Background image

ایجاد ۳۵ قطعه نمایشی لوبیا و ماش برای ترویج کشت حبوبات در ولایت تخار

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، به‌منظور حمایت از دهقانان، ترویج کشت حبوبات و افزایش تولید در واحد سطح، ۳۵ قطعه نمایشی شامل ۲۰ قطعه لوبیا و ۱۵ قطعه ماش را. . .

بازگشت به خبرها