آغاز توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی در ولسوالی خاش ولایت بدخشان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۷/۱۲ - ۱۰:۳۲
آغاز توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی در ولسوالی خاش ولایت بدخشان

روند توزیع تخم بذری و کود کیمیاوی برای ۱ هزار ۱۶۰ نفر دهقان با حضور داشت مولوی امان الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و  مالداری، ولسوال و مسول بخش زراعت کمیته ناروی در ولسوالی خاش آغاز گردید.
 طی برنامه‌ای که به مناسبت آغاز این روند برگزار شده بود مولوی امان الله حسن رئیس زراعت ولایت بدخشان روی اهمیت تخم‌های بذری گندم صحبت نمود و نقش این تخم‌ ها را در افزایش حاصلات، کاهش خساره آفات و امراض، بلند رفتن سطح اقتصاد دهاقین و کاهش کشت مواد مخدر با اهمیت عنوان نموده" گفت مشکلات عمده دهاقین کم درآمد ما را موضوع تهیه عوامل تولید بخصوص تخم بذری و کود کمیاوی تشکیل می‌دهد، دهاقین کم درآمد قدرت خرید کود کمیاوی  و تخم بذری اصلاح شده را ندارند و هنوزهم  از تخم‌های بذری محلی استفاده می‌نمایند که درمقابل آفات و امراض مقاومت شان اندک می‌باشد و این امر سبب  گردیده است تا حاصلات دهاقین ما از فی واحد سطح کاهش داشته باشد".
 از سوی هم‌  رییس زراعت طی پیام که  برای دهاقین داشت، بیان نمود که تخم‌های بذری توزیع شده را در مزارع خویش کشت‌نموده‌ و از فروش‌ و استفاده غیر قانونی آن پرهیز نمایند.
این کمک‌ها به اساس بسته زراعتی تخم بذری گندم، کود یوریا و کود دی ای پی به مقدارمجموعی ۳ هزار ۷۲۵ متریک تن از سوی سازمان خوراکه وزراعت ملل‌ متحد برای ۲۴ هزار ۸۳۹ نفر دهقان ولایت بدخشان در نظر گرفته شده است که ازطریق موسسه ناروی  درهماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری به هدف بهبود معیشت خانواده‌های بی بضاعت در سطح ۲۶ ولسوالی این ولایت توزیع می‌گردد. 
روند توزیع آن امروزدرسطح دوولسوالی بهارک و خاش آغاز گردید و قراراست همزمان با فرارسیدن فصل کشت، درسایر ولسوالی های  نیز شروع گردد، تا دهاقین بتوانند در زمان مناسب آنرا کشت نمایند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۵۷
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در کندز

۱۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در سطح زون‌ها، هیئت بلندپایه ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت کندز سفر کرد و در همین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۵۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در کندز

۱۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در سطح زون‌ها، هیئت بلندپایه ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت کندز سفر کرد و در همین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۵۰
Background image

توزیع مواد غذایی برای دهاقین متضرر از خشکسالی در سمنگان

۱۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان با همکاری مالی دفتر شبکه انکشاف باختر برای شماری از دهاقین و افراد بی‌بضاعت متضرر از خشکسالی در مرکز ایبک و ولسوالی حضرت. . .

بازگشت به خبرها