آغاز تطبیق طرح مدیریت محصولات زراعتی در پنجشیر

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۲/۲۴ - ۱۱:۶
آغاز تطبیق طرح مدیریت محصولات زراعتی در پنجشیر:

آغاز تطبیق طرح مدیریت محصولات زراعتی در پنجشیر:

۹۰ پروژه با هزینه‌ی بیش‌تر از ۶۴.۳ میلیون افغانی تطبیق می‌شود

۲۴ ثور ۱۳۹۸

کار عملی‌سازی پروژه‌های طرح مدیریت محصولات زراعتی در ولایت پنجشیر، با گذاشتن سنگ تهداب یک سردخانه‌ی سارک برای نگهداری سیب، آغاز شد. در مراسم آغاز تطبیق این پروژه‌ها، محمدامین صدیقی معاون مقام ولایت، مسوولان محلی ولایت پنجشیر و نماینده‌گان شورای قریه‌ی آبدره‌ی ولسوالی عنابه حضور یافته بودند.

محمدامین صدیقی، معاون مقام ولایت، راجع به اهمیت و هدف ذخیره‌گاه‌ها و ارزش ذخیره محصولات زراعتی، سخن گفت و خاطر نشان کرد، «این اقدام دولت، به خصوص وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در این برهه حساس خیلی مهم و باعث تقویت اقتصادی در سطح کشور خواهد شد.»

معاون والی پنجشیر، اقدامات وزارت زراعت را درخور توجه و ستایش توصیف کرد.

محمدرووف یعقوبی رییس زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر گفت که در مجموع، ۹۰ پروژه در این ولایت تطبیق می‌شود که شامل ساخت ۵۰ ذخیره‌گاه کچالو، ایجاد ۱۰ ذخیره‌گاه پیاز، اعمار ۱۰ سردخانه‌ی سیب و توزیع ۲۰ پایه ماشین خشک‌کننده‌ی آفتابی میوه و سبزی است.

آقای یعقوبی گفت که ارزش مجموعی تطبیق این پروژه‌ها با ۱۰ درصد سهم مستفیدشونده‌گان آن، مبلغ ۶۴ میلیون و ۳۱۵ هزار و ۶۵۰ افغانی است. رییس زراعت ولایت پنجشیر گفت که این زیربناها در رشد اقتصاد دهقانان و تناسب نسبتاً دایمی قیمت‌های محصولات زراعتی در بازار، اثرگذار خواهد بود.

پروژه‌های برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی، که در سراسر کشور عملی می‌شود، ملکیت دهقانان و باغداران است. دهقانان و باغدارانی که می‌خواهند از این تأسیسات برای‌شان ساخته شود، تنها ۱۰ درصد هزینه را می‌پردازند، زیرا ۹۰ درصد دیگر هزینه را وزارت زراعت برای‌شان می‌پردازد.

اعمار هزاران ذخیره‌خانه‌ی پیاز و کچالو برای دهقانان، ایجاد صدها سردخانه‌ی صفر انرژی سارک برای نگهداری میوه و ساخت هزاران کشمش‌خانه برای باغداران، در کنار توزیع هزار ماشین خشک‌کننده‌ی میوه و سبزی به دهقانان و باغداران، همکاری با پروسس‌کننده‌گان بزرگ محصولات زراعتی، ممنوعیت احتمالی واردات مشابه به تولید داخلی در فصل برداشت آن در کشور و فراهم‌سازی قراردادهای فروش محصولات زراعتی، از موارد شامل در برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۴:۵۹
Background image

برگزاری جلسه بررسی روند پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت

۱۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای اداری به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، با حضور رییسان و مسئولان مرکزی این وزارت به منظور بررسی پیشرفت پروژه‌های انکشافی برگزار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۲:۶
Background image

توزیع گوسفند برای ۷۰ خانواده نیازمند در ولسوالی دوشی ولایت بغلان

۱۷ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان با همکاری مؤسسه اکتید، ۱۴۰ رأس گوسفند همراه با ۱۴۰ بره را به ۷۰ خانواده نیازمند در ولسوالی دوشی توزیع کرد.
این روند براساس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۲:۴
Background image

سفر تیم تخنیکی ریاست زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی به ولایت بغلان

۱۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدف تطبیق برنامه‌های سروی تخنیکی در بخش شبکه‌های زهکشی، تیم انجنیری ریاست زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی به ولایت بغلان سفر نمود.
در جریان این سفر، هیأت یادشده پس. . .

BACK TO NEWS