آغاز برنامه آموزشی یوریا اسپری در باغات ولسوالی‌های بادغیس

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۱:۱۱
آغاز برنامه آموزشی یوریا اسپری در باغات ولسوالی‌های بادغیس

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس از آغاز و تطبیق برنامه آموزشی یوریا اسپری در باغات شماری از ولسوالی‌های این ولایت خبر داد.
این برنامه به اساس پلان عملیاتی مدیریت عمومی حفاظت نباتات و با هماهنگی امریت امور زراعتی، با حضور آمر امور زراعتی و توسط کارمندان فنی و مسلکی حفاظت نباتات، در ولسوالی‌های بالامرغاب، مقر و مرکز قلعه‌نو به‌گونه آموزشی آغاز و تطبیق گردید.
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس می‌گویند که هدف از راه‌اندازی این برنامه، تقویت رشد نباتات، افزایش حاصل‌خیزی خاک، جلوگیری از خسارات ناشی از امراض و آفات نباتی، بلند بردن سطح آگاهی باغداران و افزایش تولید میوه‌جات با کیفیت و کمیت می‌باشد.
به گفته آنان، این برنامه همه‌ساله به منظور کاهش و جلوگیری از گسترش امراض و آفات نباتی در باغات، از سوی کارمندان بخش مربوطه راه‌اندازی و تطبیق می‌گردد. برنامه متذکره برای چندین روز به‌گونه عملی در ولسوالی‌های یادشده تطبیق شده و باغداران از آموزش‌های عملی و استفاده از محلول یوریا اسپری مستفید گردیده‌اند.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس تأکید می‌کند که ادامه چنین برنامه‌های آموزشی نقش مؤثری در بهبود وضعیت باغداری، افزایش تولیدات و حمایت از باغداران در سطح ولایت خواهد داشت.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۶:۶
Background image

د خرماوو بڼونو د ترویج په‌پار د کرنې وزارت هڅې؛ هلمند کې لسګونه جریبه نمونوي بڼونه پر حاصلاتو راغلل

۴ غبرګولی ۱۴۰۵ه‍.ش
۸ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د هېواد په تودو سیمو کې د خرماوو د معیاري بڼونو د ترویج او پراختیا لپاره خپلې هڅې چټکې کړې دي، چې په همدې. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۵:۵۷
Background image

کمپاین جلوگیری از بیماری تب خون‌دهنده کانگو در ولایت جوزجان آغاز شد

۴ جوزا ۱۴۰۵  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور جلوگیری از بیماری تب خون‌دهنده کانگو، کمپاین سم‌پاشی و مبارزه علیه بیماری CCHF (تب خون‌دهنده کریمه ـ کانگو) را در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۵:۵۴
Background image

میدان وردګو کې د کانګو ناروغۍ د مخنیوي کمپاین؛ د څارویو پلورونکو او قربانۍ اخیستونکو ته عامه پوهاوی ورکړل شو

۴ غبرګولي ۱۴۰۵ ھ.ش
۸ ذُی الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
د میدان وردګو ولایت په مرکز میدان ښار کې د لوی اختر د رارسېدو په مناسبت د وینه بهېدونکې تبې (کانګو) ناروغۍ د مخنیوي او کنټرول په موخه د عامه. . .

بازگشت به خبرها