آغاز برنامه آموزشی و کمپاین کنترول کنه‌های نباتی برای دهاقین و باغداران ولایت غور 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۷/۲ - ۱۴:۵۳
آغاز برنامه آموزشی و کمپاین کنترول کنه‌های نباتی برای دهاقین و باغداران ولایت غور 

۲ میزان ۱۴۰۲ هـ.ش
کارمندان حفاظه نباتات و قرنطین ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور برنامه آموزشی و کمپاین کنترول کنه‌های نباتی را جهت ظرفیت سازی دهاقین و باغداران برای جلوگیری از شیوع امراض و آفات در مرکز این ولایت راه اندازی نموده اند.
مسئولین ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور می‌گویند همه روزه راهنمایی های فنی و مسلکی به منظور جلوگیری از شیوع امراض و آفات کنه‌های نباتی و آموزش روش‌های وقایوی و تطبیق محلول یوریا اسپری بالای درختان مثمر برای دهاقین و باغداران بطور تیوری و عملی آموزش داده می‌شود و این پروگرام برای دهاقین و باغداران، در چندین قریه مربوط فیروزکوه عملا جریان دارد.
این در حال است که اداره زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور جهت  بهبود زراعت و باغداری در این ولایت برای دهاقین و باغداران برنامه های آموزشی  و راهنمای های مفید و موثر را  قبلا نیز انجام داده است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۴:۲۳
Background image

بررسی وضعیت باغ‌های گیلاس در ولسوالی گرزیوان فاریاب

۲۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیأتی متشکل از محمد ظریف رحیق آمر امور زراعتی  ریاست زراعت، آبیاری و مالداری نماینده گان  ریاست حفاظت محیط زیست و ریاست اقتصاد ولایت فاریاب، از باغ‌های گیلاس در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۲:۲۷
Background image

بهره‌برداری از کانال آبیاری به طول ۷۷۰۰ متر در نورستان

۲۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
کانال آبیاری به طول ۷۷۰۰ متر میان قریه‌های پرونز و دیوی ولایت نورستان که با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، همکاری تخنیکی مؤسسه ان‌سی‌آر‌او. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۲:۲۱
Background image

آموزش ۱۴ مسئول کلینیک‌های حیوانی در بدخشان درباره نمونه‌گیری خون از حیوانات مشکوک به تب سه‌روزه

۲۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
به‌منظور تشخیص به‌موقع بیماری تب سه‌روزه حیوانی و بررسی وضعیت شیوع آن، برای ۱۴ تن از مسئولان کلینیک‌های حیوانی در ولایت بدخشان رهنمودهای تخنیکی درباره علایم بیماری،. . .

BACK TO NEWS