آغاز انتقال نهال‌های مثمر به ولایت دایکندی در آستانه سال جدید

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۹:۳۰
آغاز انتقال نهال‌های مثمر به ولایت دایکندی در آستانه سال جدید

۹ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی به پیشواز سال ۱۴۰۵ هـ.ش، روند انتخاب، کشیدن و انتقال نهال‌های مثمر تصدیق‌شده و لیبل‌دار را از قوریه‌های معیاری آغاز کرده است. این برنامه تحت شعار «احیای زمین سنت پیامبر اسلام (ص)» با همکاری موسسات همکار تطبیق می‌گردد.
بر اساس معلومات ارائه‌شده، در مجموع بیش از ۹۲ هزار اصله نهال مثمر از سوی موسسات همکار انتخاب و پس از بسته‌بندی، جهت انتقال به این ولایت آماده گردیده است که قرار است طی یک تا دو هفته آینده به هدف غرس به ساحات مختلف انتقال یابد.
مسئولان می‌گویند این نهال‌ها از قوریه‌های معیاری انتخاب شده و دارای تصدیق وزارت زراعت می‌باشند که می‌تواند در بهبود کیفیت باغداری و افزایش حاصلات نقش مؤثر داشته باشد.
هدف از تطبیق این برنامه، ترویج نهال‌های عصری و مقاوم، تشویق دهاقین، بهبود وضعیت اقتصادی آنان و سرسبزی بیشتر ولایت عنوان شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۰:۳۶
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون حیوانات در ولایت بادغیس

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون حیوانات به‌منظور پیشگیری و کنترول بیماری‌های حیوانی، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، با همکاری مؤسسات سکتور زراعت و مالداری در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱
Background image

احیای طبیعی یک جنگل چهار هکتاری در ولایت فراه

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
یک جنگل به مساحت چهار هکتار در مربوطات مرکز ولایت فراه، در پی بارندگی‌های سال گذشته و تلاش‌های دوامدار پرسونل آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۸:۳۰
Background image

بازدید هیئت ایرانی از نمایشگاه بین‌المللی محصولات زراعتی و مالداری افغانستان

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی ایران، با حضور مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها