آغاز آموزش دهی  طرز تهیه ادویه زراعتی در ولایت پنجشیر

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۷ - ۱۱:۳۳
آغاز آموزش دهی  طرز تهیه ادویه زراعتی در ولایت پنجشیر

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در ولسوالی عنابه، منطقه قلعه میرانشاه طریقه تهیه لایم سلفر را برای ۴۰ تن از باغداران آموزش داد.
 در این فعالیت مقدار ۱۰۰ لیتر محلول لایم سلفر تهیه و برای شان توزیع گردید.
لایم سلفر یک ادویه تركيبي زمستانی بوده که برای جلوگیری شیوع آفات و امراض نباتی و ازبین بردن امراض استعمال می‌شود.
توسط این ادویه می‌توانیم درختان سیب، ناک، بهی، شفتالو و انگور را وقایه کنیم.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

در ولسوالی هسکه‌مینه ننگرهار ماشین‌آلات زراعتی به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی توزیع شد؛ گامی مهم برای تقویت زراعت مکانیزه

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی مؤسسه بین‌المللی مهاجرین دنمارک (DRC) و با تمویل مالی اتحادیه اروپا و کشور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۲۱
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار در وزارت زراعت برگزار شد

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور اعضای هیئت در مقر وزارت زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۸:۲۶
Background image

تطبیق پروژه «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» در ولسوالی‌های یاوان و راغستان ولایت بدخشان

۹  اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه‌ای تحت عنوان «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» از سوی مؤسسه کنسرن، با همکاری و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در ولسوالی‌های یاوان و راغستان این. . .

بازگشت به خبرها