بیش از ۲۳ هزار هکتار جنگل جلغوزه و چهارمغز در نورستان احیا می‌شود

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۶/۱۷ - ۱۸:۳۲
بیش از ۲۳ هزار هکتار جنگل جلغوزه و چهارمغز در نورستان احیا می‌شود

۱۷سنبله ۱۳۹۸
عبدالهادی رفیعی معین مالی و اداری وزارت زراعت، در سفری به ولایت نورستان با جمعی از مقام‌های دولتی، اعلام کرده که براساس طرح این وزارت، ۲۳ هزار و ۱۹۰ هکتار جنگل جلغوزه و چهارمغز در این ولایت احیا می‌گردد.
آقای رفیعی می‌گوید براساس طرح وزارت برای احیا و حفاظت از جنگلات به ویژه جلغوز و جهار مغز، با هزینه ۴۷۰ میلیون افغانی طی نه سال آینده ۲۳هزار و ۱۹۰ هکتار جنگل جلغوزه و چهارمغز در نورستان احیا می‌شودمعیین مالی و اداری وزارت زراعت که با جمعی از مقام‌های دولتی به دستور رییس‌جمهور به منظور بررسی چالش‌ها، ارزیابی روند تطبیق پروژه‌ها و وعده‌های رییس‌جمهور، به نورستان رفته است، تاکید کرد که با اجرای این پروژه جدید میزان تولید جلغوزه و چهارمغز سالانه در نورستان به ۵۴ هزار متریک تن خواهد رسید.

معین مالی و اداری وزارت زراعت هم‌چنین گفت که براساس این طرح، ۲۳۲ هزار هکتار جنگل دیگر در نورستان مورد حفاظت قرار می‌گیرد.

عبدالهادی رفیعی می‌گوید که اجرای آن پروژه برای هفت‌صد ‌خانواده زمینه‌ی کار و درآمد پایدار مساعد می‌سازد.

احداث جنگلات زودرس برای تامین مواد سوختی و جلوگیری از قطع جنگلات و هم‌چنین ساخت سبزخانه‌ها و باغچه‌های خانگی، از دیگر برنامه‌های وزارت زراعت در ولایت نورستان برای تامین معیشت خانواده‌ها است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۱۰:۱۷
Background image

د خوست ولایت نادرشاه کوټ ولسوالی کې د امونو نمونوي کرکېله مثبته پایله ورکړې

۱۵ زمری ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۷ هـ.ق
د خوست ولایت نادرشاه کوټ ولسوالۍ اړوند د نوي کوټ کلي بزګرانو له‌خوا په نمونوي ډول کرل شوي امونه مثبته پایله ورکړې ده.
د یادې سیمې کروندګر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۹:۱۶
Background image

د بلخ شولګرې ولسوالی کې له ۸۰ یتیمو ماشومانو سره د چرګانو مرسته پیل شوه


۱۴ زمری ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۷ هـ.ق
د بلخ دکرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست دهڅو او د سولې کلي دفتر د بشردوستانه فعالیتونو د دوام په لړ کې دا ځل د بلخ ولایت شولګرې ولسوالی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۴ - ۱۵:۵۶
Background image

د کرنې وزیر د اسلامي همکاریو سازمان له مرستیال سره وکتل

۱۴ زمری ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۷ هـ.ق
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزیر مولوي عطاءالله عمري، د خپل کار په دفتر کې د اسلامي همکاریو سازمان له مرستیال خلیل ابراهیم اوکر سره. . .

بازگشت