به ۲۱ باغدار پیش‌تاز در غزنی تراکتورهای کوچک توزیع شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۳ - ۱۶:۱۳
به ۲۱ باغدار پیش‌تاز در غزنی تراکتورهای کوچک توزیع شد

۱۳ جدی ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به ۲۱ تن از باغداران آلوبخارا در ولایت غزنی، تراکتورهای کوچک و بسته‌های باغداری توزیع کرد.
این کمک‌ها به صورت رایگان از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت توزیع شده است.
عبدالولی کوچی رییس زراعت غزنی، می‌گوید ۲۱ عراده تراکتور همراه ملحقات آن به همراه یک بسته دیگر باغداری که شامل کراچی، زینه، بیل، قیچی، اره و دیگر وسایل زراعتی می‌شود، به هزینه ۱۲۵ هزار افغانی از بودجه انکشافی وزارت زراعت برای هر دهقان توزیع شده است.
وى گفت هزینه کلی این تراکتورها دو میلیون و ۶۲۵هزار افغانی شده و این تراکتورها وزن کم دارند و باغداران از آن می‌توانند در زمینه‌های مختلف استفاده کنند.
از این تراکتور در هموارسازى زمین، تخم‌پاشى، آب‌پاشى، جمع‌آوری حاصلات زراعتی استفاده می‌شود.
باغداران با دریافت این کمک‌ها، از حمایت وزارت زراعت قدردانی می‌کنند و می‌گویند که توزیع این تراکتورها به افزایش حاصلات‌شان کمک خواهد کرد.
در همین حال، هوسی اندر معاون امور اجتماعی مقام ولایت غزنی، می‌گوید که آلو بخارا یکی از محصولات باغداری است که در ولایت غزنی نتایج خوبی داشته و زمینه‌ی کار را برای شماری زیادی از باشنده‌گان این ولایت به ویژه برای زنان فراهم کرده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۰/۵/۲۳ - ۱۴:۴۰
Background image

نورستان ته د مچیو روزنکو پام ور اوښتی

د بزگر اونیزه | نورالله پتمن 
هېواد کې په دې ورستیو کالونو کې د مچیو روزنې او شاتو تولید لپاره د هېواد په بېلابېلو ولایتونو کې هڅې چټکې شوي دي، چې هر کال ترې په زیاته کچه لوړ کیفت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۱ - ۱۲:۲۲
Background image

د ننګرهار وادي کرنیز شرکت سره د عصري ماشینونو او توکو مرسته وشوه

۲۱ زمری ۱۴۰۰
د ننګرهار کانال د زېرمو د بیارغونې پروژه  (NVDA) د ننګرها وادي کرنیز شرکت سره د یوشمېر عصري کرنیزو ماشینونو او توکو مرسته وکړه.
په دغو توکو کې  پنځه عرادې د اوبو سيار واټر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۶:۵۶
Background image

بغلان کې د رومي بانجانو سږني حاصلات ډېر شوې

۲۰ زمری ۱۴۰۰
د بغلان ولایت د رومي بانجانو سږني حاصلات د تېرکال په پرتله د پام وړ زیات شوي دي.
بغلان د رومي بانجانو کرکېلي لپاره مناسبه اوبه او هوا لري او په دې وروستیو کالونو کې په دې. . .

بازگشت