کار پرورش نهال‌های میوه‌ای و زینتی در هلمند آغاز شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۴ - ۱۳:۱۳
کار پرورش نهال‌های میوه‌ای و زینتی در هلمند آغاز شد

۲۴ قوس ۱۳۹۹
کار پرستاری و پرورش نهال‌های میوه‌ای و زینتی در ۲۰ جریب زمین در مربوطات قوریه‌ی انار باغ ولایت هلمند، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت آغاز شد.
زلمی الکو رییس زراعت، آبیاری و مالداری هلمند می‌گوید که در این دوره از پرستاری (نرسری) نهال‌ها، نسل‌های درختان گوناگون میوه‌دار و بی‌میوه پرورش داده می‌شود تا در آینده به زمین‌داران و باغداران این ولایت داده شود.
به گفته‌ی آقای الکو، ریاست زراعت ولایت هلمند در این اواخر روی چگونه‌گی درختان گوناگون میوه‌دار و زینتی تحقیق کرده است که در کنار دریافت نتایج خوب، حالا می‌کوشد که درختان یادشده را در دوره‌های پرستاری (نرسری) بیش‌تر بپرورد و به دست‌رس زمین‌داران و باغداران هلمندی قرار بدهد.
زلمی الکو می‌گوید که ریاست وی، می‌خواهد با تکثیر و ترویج درختانی که با خاک و هوای ولایت هلمند مطابقت دارند و دارای انواع جدید و میوه‌های ارزش‌مند اند؛ زمینه‌های بهتر کاری را برای دهقانان و باغداران فراهم کند تا میزان درآمد دهقانان و باغداران بیش‌تر شود.
باید گفت که امسال از سوی ریاست زراعت هلمند نزدیک به ۱۰۰ هزار نهال و از جانب سکتور خصوصی در این ولایت حدود یک میلیون نهال میوه‌ای و زینتی آماده‌ی توزیع شده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۱۵:۲۶
Background image

د افغانستان بانک له کارپوهانو سره د کرنې وزارت د مالي او حسابي ریاست د چارواکو ناسته

۲۵ چنګاښ ۱۴۰۴ ه‍.ش
۲۰ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۷ه‍.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د مالی او حسابي ریاست او د افغانستان بانک د مالی او حسابي کارپوهانو ترمنځ تخنیکي ناسته د مالی ستونزو. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۱۴:۵۹
Background image

لغمان کې د مرابحې بیعې له مخې پور اخیستونکو لپاره روزنیز پروګرام ترسره شو

۲۵ چنګاښ ۱۴۰۴ ه‍.ش
۲۰ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۷ه‍.ق
د لغمان ولایت په مرکز کې د کرنیزې پراختیا صندوق د ختیځ زون د مسؤولینو له لوري، د لغمان د کرنې ریاست په همغږۍ، هغه کاروباریانو او بزګرانو. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۱۴:۵۶
Background image

پکتیکا ولایت کې د هندواڼو کروندو څخه لیدنه وشوه

۲۵ چنګاښ ۱۴۰۴ ه‍.ش
۲۰ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۷ه‍.ق
د پکتیکا ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست د مټاخان ولسوالی پوټیانو په سیمه کې د کرنیزو چارو مدیرانو له خوا د کرل شوو هندواڼو. . .

بازگشت