پروژه تهیه کمک‌های همه‌جانبه اضطراری زراعت به دهقانان دایکندی معرفی شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۲/۲ - ۲۰:۱۳
پروژه تهیه کمک‌های همه‌جانبه اضطراری زراعت به دهقانان دایکندی معرفی شد

۲ثور ۱۳۹۹
پروژه تهیه کمک‌های همه‌جانبه اضطراری زراعت و مالداری برای امنیت غذایی خانواده‌های دهقانان ولایت دایکندی، رسماً با حضور مسوولان محلی این ولایت معرفی شد.
سید عبدالواحد فیروزی رییس زراعت آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، می‌گوید که این پروژه توسط موسسه آکسفام راه‌اندازی شده است. او گفت: «موسسه آکسفام به ادامه پروژه‌های قبلی،‌‌ امسال پروژه‌ای را در نظر گرفته که هم از لحاظ زراعتی و هم از لحاظ معیشیتی برای دهقانان ما نهایت مفید است.»
به گفته رییس زراعت دایکندی، این پروژه شامل سه نوع فعالیت، تهیه و توزیع ۲۸۰ متریک تن تخم اصلاح شده گندم، ۵۶۰ متریک تُن کود کیمیاوی سفید و سیا برای پنج‌هزار و شش‌صد دهقان در ولسوالی‌های کجران، نیلی، شهرستان و میرامور؛ اعمار ۱۷ ساختمان آبیاری شامل چکدم، دیوار استنادی، ذخیره آب و پاک‌کاری کانال و دیگر تاسیسات آبیاری در ولسوالی‌های کجران، نیلی و میرامور با استخدام یک‌هزار ۴۵۰ نفر در مقابل پول و هم‌چنین تهیه و توزیع هشت قلم سبزیجات به شمول وسایل کار غرض ساخت باغچه‌های خانکی برای چهارهزار فامیل می‌شود.
 رییس زراعت علاوه کرد که این پروژه توسط سازمان غذا و زراعت ملل متحد تمویل و توسط موسسه آکسفام تطبیق می‌شود.
هم‌چنین سعادتی مسوول این پروژه با ارایه‌ی جزییاتی در باره آن گفت که این پروژه ولسوالی‌های کجران، میرامور، نیلی و شهرستانرا تحت پوشش قرار می‌دهد. به گفته‌ی او، برای یک‌هزار و ۲۵۰ خانواده در کجران، به یک‌هزار و ۲۵۰ خانواده‌‌ی دیگر در میرامور، یک‌هزار و پنج‌صد خانواده در نیلی و یک‌هزارو شش‌صد خانواده در ولسوالی شهرستان علاوه بر توزیع تخم گندم آموزش‌های تخنیکی نیز داده خواهد شد. او اضافه کرد برای دهقانان میرامور، کجران و نیلی علاوه بر توزیع تخم گندم، تخم سبزیجات و سامان‌آلات برای کشت و کار نیز توزیع می‌گردد. 
مدت تطبیق این پروژه ۹ ماه است و هزینه مجموعی آن یک‌میلیون و ۹۸هزار و ۱۳۷ دالر درنظر گرفته شده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۰/۵/۲۳ - ۱۴:۴۰
Background image

نورستان ته د مچیو روزنکو پام ور اوښتی

د بزگر اونیزه | نورالله پتمن 
هېواد کې په دې ورستیو کالونو کې د مچیو روزنې او شاتو تولید لپاره د هېواد په بېلابېلو ولایتونو کې هڅې چټکې شوي دي، چې هر کال ترې په زیاته کچه لوړ کیفت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۱ - ۱۲:۲۲
Background image

د ننګرهار وادي کرنیز شرکت سره د عصري ماشینونو او توکو مرسته وشوه

۲۱ زمری ۱۴۰۰
د ننګرهار کانال د زېرمو د بیارغونې پروژه  (NVDA) د ننګرها وادي کرنیز شرکت سره د یوشمېر عصري کرنیزو ماشینونو او توکو مرسته وکړه.
په دغو توکو کې  پنځه عرادې د اوبو سيار واټر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۶:۵۶
Background image

بغلان کې د رومي بانجانو سږني حاصلات ډېر شوې

۲۰ زمری ۱۴۰۰
د بغلان ولایت د رومي بانجانو سږني حاصلات د تېرکال په پرتله د پام وړ زیات شوي دي.
بغلان د رومي بانجانو کرکېلي لپاره مناسبه اوبه او هوا لري او په دې وروستیو کالونو کې په دې. . .

بازگشت