حدود ۷۷ هزار نهال پسته در بادغیس توزیع می‌شود

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱/۱۳ - ۱۲:۲۴
حدود ۷۷ هزار نهال پسته در بادغیس توزیع می‌شود


۱۳ حمل ۱۳۹۹
 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس امسال توانست که از منابع دست‌داشته‌اش هشت سبزخانه‌ی خود را تجهیز و آماده‌ی کشت قوریه‌های پسته بسازد.
در نتیجه‌ی این دست‌آورد، ۷۷ هزار نهالک پسته در خریطه‌ها به صورت معیاری آن کشت و در داخل سبزخانه‌های یادشده پرورش یافته است. 
 مطابق به طرزالعمل، نهالک‌های متذکره قبلاً توسط هیات قیمت‌گذاری شده بود که بر مبنای آن، یک نهال در بدل پنج افغانی برای باشنده‌گان بادغیس و در بدل ۱۰ افغانی برای موسسه‌ها و متقاضیان بیرون از ولایت توزیع می‌گردد.
 این در حالی است که پسته یک نهال مثمر و باارزش و محصول آن یکی از اقلام صادراتی مهم کشور است و ولایت بادغیس بیش‌ترین ساحات جنگل‌های پسته طبیعی را در سطح کشور دارا است. 
در سال‌های اخیر به اساس تلاش‌هایی که صورت گرفته، علاقه‌مندی باغداران بادغیس به ایجاد باغ‌های پسته زیاد شده است. توزیع نهالک‌های جدید، زمینه‌ی دست‌رسی باغداران را به نهال‌های بیش‌تر و معیاری‌تر فراهم ساخته است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۲:۵۸
Background image

ننګرهار کې پر ۳۲۰ بزګرانو د سویابینو اصلاح شوي تخمونه او کیمیاوي سرې ووېشل شوې

۳۰ غبرګولی ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ه‍.ق
د ننګرهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست په هڅو او د زده کړې او تغذیې نړۍوالې مؤسسې  په مالي او تخنیکي ملاتړ، د دې ولایت په بهسود،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۵۸
Background image

د پکتیکا مټاخان ولسوالی کې پر لسګونو بزګرانو د سبو او مېوو وچولو ماشینونه ووېشل شول

۳۰ غبرګولی ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ه‍.ق
د پکتیکا دکرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست د ملګرو ملتونو د خوړو او کرنې ادارې په مالي او د «اکشن اېډ» مؤسسې په تخنیکي همکارۍ ددې ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

د کرنې وزارت د پراختیایي پروژو د تطبیق پر چټکتیا ټینګار وشو

۲۸ غبرګولی ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ه‍.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د پراختیایي پروژو د تطبیق بهیر د چټکتیا په موخه غونډه د یاد وزارت د مالي او اداري مرستیال مولوي. . .

بازگشت