کمپاین نهال شانی در ولسوالی شیبر ولایت بامیان برگزار شد

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۰ - ۱۷:۳
کمپاین نهال شانی در ولسوالی شیبر ولایت بامیان  برگزار شد


۲۰ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت بامیان کمپاین نهال شانی را در ولسوالی شیبر به منظور ترویج کاشت نهال‌های مثمر و غیرمثمر آغاز نمود.
 این کمپاین با حضور ولسوال شیبر، کارمندان ریاست زراعت، نمایندگان موسسه آقاخان، نمایندگان ریاست محیط زیست و جمع کثیری از دهاقین و شخصیت‌های محلی برگزار شد.
افتتاحیه این کمپاین با تلاوت آیات قرآن کریم توسط یکی از اشتراک‌کنندگان آغاز گردید. سپس نماینده موسسه آقاخان در ولسوالی شیبر ضمن خوشامدگویی به اشتراک‌کنندگان، برنامه‌ها و پلان‌های موسسه آقاخان برای سال جاری را تشریح کرد. وی اعلام نمود که موسسه آقاخان در نظر دارد در سال جاری ۱۲۰,۰۰۰ اصله نهال غیر مثمر و ۱,۳۵۰ اصله نهال مثمر را برای دهاقین در سطح ولسوالی شیبر غرس و توزیع نماید.
در ادامه، نماینده ریاست زراعت ولایت بامیان از اهمیت این کمپاین نهال شانی سخن گفته و به فواید آن برای محیط زیست و کشاورزان اشاره کرد. وی افزود که غرس نهال به کاهش گرد و خاک، زیباسازی محیط زیست و بهبود سلامت روانی انسان‌ها کمک می‌کند. نماینده زراعت از دهاقین خواست تا از روش‌های استاندارد غرس نهال که در این کمپاین آموزش می‌بینند، در زمین‌های خود استفاده نمایند.
همچنین، نماینده موسسه آقاخان و نماینده ریاست محیط زیست بر اثرات منفی تغییرات اقلیمی و عدم امنیت غذایی در ولایت بامیان تأکید کرده و راه‌حل‌هایی مانند غرس نهال و ایجاد سرسبزی را به عنوان ابزارهای مهم مقابله با این چالش‌ها معرفی کردند. آن‌ها از دهاقین خواستند که در حفظ و مراقبت از نهال‌های غرس شده با موسسه همکاری نمایند.
دهاقین نیز در این جلسه تعهد کردند که در حفظ و نگهداری نهال‌های غرس شده سعی خواهند کرد و در نهایت جلسه با دعای خیر یکی از اشتراک‌کنندگان به اتمام رسید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۵:۳۱
Background image

د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت د رهبرۍ غونډه دایره شوه

۲۷ غبرګولی ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ه‍.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د رهبرۍ غونډه د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزیر مولوي عطاءالله عمري په مشرۍ، د تېر مالي کال د. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۵:۳۰
Background image

د ننګرهار لعلپورې ولسوالی دکوچنیو کاروبارونو تمویل په موخه پر لسګونو کورنیو نغدي مرسته ووېشل شوه

۲۷ غبرګولی ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ه‍.ق
د ننګرهارد کرنې،اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست په هڅو د هالېنډ هېواد په مالي او د «کورډیډ»او «اواچ‌ډبلیو» مؤسسې په تخنیکي همکارۍ د ننګرهار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۱
Background image

نورستان کې یوشمېر کورنیو ته د بدیل معیشت په موخه محلي وزې ووېشل شوې

د نورستان ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست په همغږۍ او د «ان‌سي‌اراو» مؤسسې په مالي ملاتړ، د یاد ولایت مرکز پارون اړوند پرونز، اشټیوي او څوڅم کلیو کې ۱۰ مستحقو، بېوزلو مېرمنو. . .

بازگشت