سفر رییس زهکشی و اصلاح زمین وزارت زراعت به ولایت تخار 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۰ - ۱۶:۵
سفر رییس زهکشی و اصلاح زمین وزارت زراعت به ولایت تخار 

۲۰ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی رییس زهکشی و اصلاح زمین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  که  در راس یک هیئت از متخصصین آن ریاست به منظور افتتاح پروژهای زهکشی و اصلاح زمین های زراعتی به لایت تخار سفر کرده با مولوی عبید الله امین زاده  والی و قاری قطب الدین دهنوی رئیس زراعت آن ولایت دیدار کردند.
به گفته مولوی شیرمحمد حاتمی ریاست زهکشی و اصلاح زمین مبلغ هفده میلیون افغانی از بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امسال جهت زهکشی و اصلاح زمین های زراعتی در ولایت تخار تخصیص داده شده است که قرار است در ساحاتی که زمین‌های آن نیاز به زهکشی داشته باشد به مصرف می‌رسد.
در جریان این سفر هیئت وزارت زراعت با مولوی عبید الله امین زاده والی تخار و قاری قطب الدین دهنوی رییس زراعت آن ولایت دیدار و خواستار همکاری در تطبیق پروژهای زهکشی و اصلاح زمین در ولایت تخار شدند که والی و رییس زراعت تخار اطمینان همکاری را در تطبیق پروژهای اصلاح زمین و زهکشی سپردند.
این پروژهای زهکشی در حال تطبیق می شود که زمین های زیادی در کشور به دلیل نزیک به آب بودن به شوره زار تبدیل شد و از کشت بازماندن که با انجام عملیه زهکشی آن زمین ها دوباره قابل کشت می شودند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

پکتيا ‍۱۵۰۰ بزګرانو ته د غنمو اصلاح شويو تخمونو او کيمياوي سرو د وېش لړۍ پيل شوه

 ۴ کب ۱۴۰۴ه‍.ش
۶ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ه‍.ق 
د پکتيا ولايت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ رياست د افغان سوله جوړونکو مؤسسې په همکارۍ او د خوړو او کرنې نړۍوالې ادارې «اف‌اې‌او» په مالي. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۱:۵۸
Background image

د ننګرهار په دوو ولسوالیو کې ۲۰۰ هېوادوالو ته د کار زمینه برابره شوه

۴ کب ۱۴۰۴ه‍.ش
۶ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ه‍.ق
د ننګرهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست په هڅو او د بشري خیریه مؤسسې «اواچ‌ډبلیو» په مرسته د ننګرهار په مومندرې او لعلپورې ولسوالیو کې. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۱۰
Background image

روزګان کې د «نیالګي کېنول صدقه جاريه ده» تر شعار لاندې د شنو سیمو د پراختیا پراخ کمپاین پیل شو

۳ کب ۱۴۰۴ه‍.ش
۵ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ه‍.ق
د روزګان ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست له لوري د «نیالګي کېنول صدقه جاريه ده» تر عنوان لاندې د نیالګیو کېنولو کلنی کمپاین په رسمي. . .

بازگشت