سفر رییس زهکشی و اصلاح زمین وزارت زراعت به ولایت تخار 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۰ - ۱۶:۵
سفر رییس زهکشی و اصلاح زمین وزارت زراعت به ولایت تخار 

۲۰ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی رییس زهکشی و اصلاح زمین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  که  در راس یک هیئت از متخصصین آن ریاست به منظور افتتاح پروژهای زهکشی و اصلاح زمین های زراعتی به لایت تخار سفر کرده با مولوی عبید الله امین زاده  والی و قاری قطب الدین دهنوی رئیس زراعت آن ولایت دیدار کردند.
به گفته مولوی شیرمحمد حاتمی ریاست زهکشی و اصلاح زمین مبلغ هفده میلیون افغانی از بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امسال جهت زهکشی و اصلاح زمین های زراعتی در ولایت تخار تخصیص داده شده است که قرار است در ساحاتی که زمین‌های آن نیاز به زهکشی داشته باشد به مصرف می‌رسد.
در جریان این سفر هیئت وزارت زراعت با مولوی عبید الله امین زاده والی تخار و قاری قطب الدین دهنوی رییس زراعت آن ولایت دیدار و خواستار همکاری در تطبیق پروژهای زهکشی و اصلاح زمین در ولایت تخار شدند که والی و رییس زراعت تخار اطمینان همکاری را در تطبیق پروژهای اصلاح زمین و زهکشی سپردند.
این پروژهای زهکشی در حال تطبیق می شود که زمین های زیادی در کشور به دلیل نزیک به آب بودن به شوره زار تبدیل شد و از کشت بازماندن که با انجام عملیه زهکشی آن زمین ها دوباره قابل کشت می شودند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۱۶:۲۱
Background image

د کرنیزې میکانیزې رییس په لغمان کې د کرنیزو ماشین‌آلاتو د بیا فعالولو پر چټکتیا ټینګار وکړ

۵ زمری ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت د کرنیزې میکانیزې ریاست رییس، مولوي صحبت‌الله فاروقي، د یوه تخنیکي پلاوي په مشرۍ لغمان ولایت ته د. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۱۶:۱۹
Background image

کونړ کې د طاعون ناروغۍ پر وړاندې د واکسین کمپاین پیل شو

۵ زمری ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت د څارویو د روغتیا د خوندي کولو او د مالدارۍ سکټور د پیاوړتیا په موخه، د خوړو او کرنې نړۍوالې ادارې «اف. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۱۵:۴۵
Background image

د کرنیزې پرمختیا وجهي صندوق د عالي شورا غونډه ترسره شوه

۵ زمری ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
د کرنیزې پرمختیا وجهي صندوق د عالي شورا غونډه د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزیر او د یادې شورا رییس، مولوي عطاءالله عمري، په مشرۍ، د کرنې. . .

بازگشت