اتاق محصولات و تولیدات زراعتی و مالداری افغانستان افتتاح شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۹/۲ - ۱۵:۵۶
اتاق محصولات و تولیدات زراعتی و مالداری افغانستان افتتاح شد


۲ قوس ۱۳۹۸
اتاق محصولات و تولیدات زراعتی و مالداری افغانستان با حضور نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، اجمل احمدی سرپرست وزارت صنعت و تجارت، نماینده‌گان سکتور خصوصی، بازرگانان ملی و دهقانان افتتاح شد.
نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با ابراز خرسندی از گشایش اتاق محصولات و تولیدات زراعتی و مالداری افغانستان گفت که با گشایش این اتاق، رشد زراعت سریع خواهد شد و وزارت‌خانه‌های زراعت، آبیاری و مالداری و صنعت و تجارت با همکاری اتاق متذکره در راستای حل مشکلات سکتور زراعت به طور مشترک کار خواهند کرد.
هم‌چنان اجمل احمدی سرپرست وزارت صنعت و تجارت گفت که ایجاد اتاق محصولات و تولیدات زراعتی و مالداری افغانستان یک ضرورت بود و گشایش آن مشکلات سکتور زراعت را کاهش و حجم صادرات محصولات زراعتی را افزایش خواهد داد.

از سوی دیگر معروف ظفر سرپرست اتاق محصولات و تولیدات زراعتی و مالداری افغانستان از ایجاد این اتاق اظهار تشکر کرد.
قابل یادآوری است که هیات مدیره اتاق محصولات و تولیدات زراعتی و مالداری افغانستان وظیفه دارد تا با همکاری نزدیک وزارت‌خانه‌های صنعت و تجارت و زراعت، آبیاری و مالداری، مشکلات سکتور زراعت و مالداری را شناسایی و در راستای حل آن تلاش کنند.
باید گفت که افغانستان به دلیل زراعتی بودنش، برای رشد اقتصادش نیاز بیش‌تری به افزایش توجه به زراعت دارد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۳۵
Background image

د کندهار تخته‌پل کې د ۲.۷ میلیونه افغانیو په ارزښت د اوبو زېرمه کولو چکډېم ګټې اخیستنې ته وسپارل شو

۲۵ برګولی ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
د اوبو د سرچینو د پیاوړتیا، د باراني اوبو د مهارولو او د کرنیزو او مالدارۍ فعالیتونو د ملاتړ په موخه، د کندهار ولایت د تخته‌پل ولسوالی په. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۳۴
Background image

ننګرهار کې بزګرانو ته د ناروغیو مخنیوي اوبڼونو ښه مدیریت په موخه روزنه ورکړل شوه

۲۵ برګولی ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق                                                                  
 د ننګرهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست اړوند د کوټ، لعلپورې، کوزکونړ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۳۳
Background image

دمیدان وردګو ولایت په چک ولسوالی کې دبروسلوز ناروغۍ دمخنوي په موخه دواکسین کمپاین پیل شو

۲۵ برګولی ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
دمیدان وردګو ولایت دچک ولسوالی کې د ملګرو ملتونو د خوړو او کرنې ادارې «اف‌اې‌او» په مالي ملاتړ  دمسؤلو کسانو په هماهنګۍ د حیوانی محرقې. . .

بازگشت