ششمین جشنواره گل بادام در دایکندی برگزار شد

content_admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۱ - ۱۷:۱۶
ششمین جشنواره گل بادام در دایکندی برگزار شد

۱۱ حمل ۱۴۰۰
ششمین جشنواره فرهنگی- هنری گل بادام، امروز با در محفل با شکوهی با حضور صدها تن از شهروندان، مسوولان محلی، فرهنگیان و هنرمندان ولایات مرکزی، در چوک «گل‌ بادام» در ولایت دایکندی برگزار شد.
مسوولان محلی در سخنرانی‌های‌شان در این مراسم، گفتند که هدف از برگزاری جشنواره گل‌ بادام برجسته‌سازی داشته‌های ولایت دایکندی به ویژه محصولات بادام است.
محمدضیا همدرد والی دایکندی، می‌گوید که بادام از محصولات عمده‌ی ولایت دایکندی است و بر رشد اقتصاد باشندگان این ولایت تاثیر زیاد دارد. او گفت
که بادام با توجه به ارزش غذایی و طبی که دارد از قیمت خوبی برخوردار است و بیشتر دهقانان دایکندی با برداشت محصولات‌شان می‌توانند مصارف یک‌ساله خود را تامین کنند. او هم‌چنین گفت که اداره محلی برنامه‌ای را در قسمت افزایش محصول بادام و بازاریابی آن روی‌دست دارد و تلاش می‌کند که برای آن بودجه پیدا نماید.
فاطمه اکبری معاون امور اجتماعی و اقتصادی ولایت و سیدعبدالواحد فیروزی رییس زراعت آبیاری و مالداری دایکندی نیز پیرامون تاریخ‌چه بادام، انواع بادام موجود در دایکندی و جشنواره گل بادام صحبت کردند.
در جریان این جشنواره فرهنگی-هنری، برنامه‌هایی چون شعر، سرود، تیاتر و موسیقی محلی نیز اجرا شد و هم‌چنین صنایع دستی و محصولات زراعتی دایکندی طی یک نمایش‌گاه به نمایش گذاشته شد.
قابل ذکر است که در سلسله جشنواره گل بادام، شام فرهنگی نیز تا سه‌شب آینده با برنامه‌های متنوع فرهنگی- هنری برگزار می‌شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۷:۱۵
Background image

کندهار کې راستانه شویو کډوالو ته د غنمو او نغدي مرستو وېش بهیر پیل شو


۱۵ سلواغه ۱۴۰۴ه‍.ش
۱۶ شَعبان المُعَظّم ۱۴۴۷ه‍.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزیر مولوي عطاءالله عمري کندهار ولایت ته د خپل سفر پر مهال، بېرته راستنو شویو کډوالو کورنیو ته د غنمو او. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۷:۱۲
Background image

د کرنې وزارت د پلان لوی رییس په کونړ کې له پراختیایي پروژو څخه لیدنه وکړه


۱۵ سلواغه ۱۴۰۴ه‍.ش
۱۶ شَعبان المُعَظّم ۱۴۴۷ه‍.ق 
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت د پلان او د برنامو د همغږۍ لوی رییس مولوي عبدالغفور، د نظارت او ارزیابۍ رییس مولوی امان الله شاهي. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۶:۱۲
Background image

د کرنې وزارت د پلان لوی رییس په کونړ کې له پراختیایي پروژو څخه لیدنه وکړه

۱۵ سلواغه ۱۴۰۴ه‍.ش
۱۶ شَعبان المُعَظّم ۱۴۴۷ه‍.ق 
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت د پلان او د برنامو د همغږۍ لوی رییس مولوي عبدالغفور، د نظارت او ارزیابۍ رییس مولوی امان الله شاهي او. . .

بازگشت