ششمین جشنواره گل بادام در دایکندی برگزار شد

content_admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۱ - ۱۷:۱۶
ششمین جشنواره گل بادام در دایکندی برگزار شد

۱۱ حمل ۱۴۰۰
ششمین جشنواره فرهنگی- هنری گل بادام، امروز با در محفل با شکوهی با حضور صدها تن از شهروندان، مسوولان محلی، فرهنگیان و هنرمندان ولایات مرکزی، در چوک «گل‌ بادام» در ولایت دایکندی برگزار شد.
مسوولان محلی در سخنرانی‌های‌شان در این مراسم، گفتند که هدف از برگزاری جشنواره گل‌ بادام برجسته‌سازی داشته‌های ولایت دایکندی به ویژه محصولات بادام است.
محمدضیا همدرد والی دایکندی، می‌گوید که بادام از محصولات عمده‌ی ولایت دایکندی است و بر رشد اقتصاد باشندگان این ولایت تاثیر زیاد دارد. او گفت
که بادام با توجه به ارزش غذایی و طبی که دارد از قیمت خوبی برخوردار است و بیشتر دهقانان دایکندی با برداشت محصولات‌شان می‌توانند مصارف یک‌ساله خود را تامین کنند. او هم‌چنین گفت که اداره محلی برنامه‌ای را در قسمت افزایش محصول بادام و بازاریابی آن روی‌دست دارد و تلاش می‌کند که برای آن بودجه پیدا نماید.
فاطمه اکبری معاون امور اجتماعی و اقتصادی ولایت و سیدعبدالواحد فیروزی رییس زراعت آبیاری و مالداری دایکندی نیز پیرامون تاریخ‌چه بادام، انواع بادام موجود در دایکندی و جشنواره گل بادام صحبت کردند.
در جریان این جشنواره فرهنگی-هنری، برنامه‌هایی چون شعر، سرود، تیاتر و موسیقی محلی نیز اجرا شد و هم‌چنین صنایع دستی و محصولات زراعتی دایکندی طی یک نمایش‌گاه به نمایش گذاشته شد.
قابل ذکر است که در سلسله جشنواره گل بادام، شام فرهنگی نیز تا سه‌شب آینده با برنامه‌های متنوع فرهنگی- هنری برگزار می‌شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

هېواد کې د وچو مېوو د تولید او کیفیت لوړوالی؛ له کندهار څخه صادرات ۵ زره مټریک ټنو ته رسېږي


۱۵ لړم ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
د افغانستان اسلامي امارت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت د هڅو او پروګرامونو په پایله کې، چې په هېواد کې د وچو مېوو د کیفیت د ښه والي. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

د څړځايونو د سروې، تشخيص او ارزونې په موخه د کرنې وزارت پلاوی د هېواد شمال زون يو شمېر ولايتونو ته سفر وکړ 

۱۴ لړم ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت له‌خوا یو تخنیکي پلاوی د هېواد شمالي ولایتونو (سمنګان، بلخ او سرپل) ته د څړځایونو د سروې، تشخیص او ارزونې. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۱
Background image

د بلخ شولګرې ولسوالی کې پر لسګونو بزګرانو د غنمو اصلاح شوي تخمونه او کیمیاوي سرې ووېشل شوې 

۱۴ لړم ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
د بلخ ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست د معلوماتو له مخې، د دغه ولایت د شولګرې ولسوالی په کچه د «اکټېډ» مؤسسې په همکارۍ د ۱۶۰. . .

بازگشت