پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در سرپل به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۲۲ - ۱۷:۹
پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در سرپل به بهره‌برداری سپرده شد


۲۲ میزان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل، از به بهره‌برداری سپرده شدن پروژه‌های مربوط به برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در این ولایت خبر داده است.
محمدسلیم رنجبر رییس زراعت ولایت سرپل، در مراسم بهره‌برداری از این پروژه‌ها گفت که حدود چهار ماه پیش، وزارت زراعت،‌ آبیاری و مالداری از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی، تطبیق ۵۲۰ پروژه زراعتی را در این ولایت آغاز کرد و حالا کار این پروژه‌ها به پایان رسیده است.
پروژه‌های مربوط به مدیریت محصولات زراعتی شامل ساخت ذخیره‌گاه‌های کچالو و پیاز به دهقانان، اعمار کشمش‌خانه و  سردخانه‌های صفر انرژی میوه‌جات به باغداران و توزیع دستگاه‌های خشک‌کننده سبزیجات و میوه‌جات تازه بیش‌تر به بانوان باغدار می‌شود. ۹۰ درصد هزینه این پروژه‌ها توسط وزارت زراعت و ۱۰ درصد دیگر آن توسط مستفیدشونده‌گان پرداخته شده است.
در همین‌ حال، سیدرضا عالم‌زاده وکیل شورای ولایتی سرپل، از تلاش‌های ریاست زراعت و آبیاری ولایت سرپل و اعضای تیم پروژه ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت به خاطر تطبیق پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی قدردانی کرده می‌گوید که اجرای این پروژه‌ها موثرترین راه برای کنترل بازار است.
صلاح‌الدین چریک معاون والی سرپل نیز، با ابراز خرسندی از اجرای این پروژه‌های جدید زراعتی، از دهقانان خواست تا از این پروژه‌ها استفاده‌ی درست و اعظمی کنند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۳۵
Background image

د کندهار تخته‌پل کې د ۲.۷ میلیونه افغانیو په ارزښت د اوبو زېرمه کولو چکډېم ګټې اخیستنې ته وسپارل شو

۲۵ برګولی ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
د اوبو د سرچینو د پیاوړتیا، د باراني اوبو د مهارولو او د کرنیزو او مالدارۍ فعالیتونو د ملاتړ په موخه، د کندهار ولایت د تخته‌پل ولسوالی په. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۳۴
Background image

ننګرهار کې بزګرانو ته د ناروغیو مخنیوي اوبڼونو ښه مدیریت په موخه روزنه ورکړل شوه

۲۵ برګولی ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق                                                                  
 د ننګرهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست اړوند د کوټ، لعلپورې، کوزکونړ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۳۳
Background image

دمیدان وردګو ولایت په چک ولسوالی کې دبروسلوز ناروغۍ دمخنوي په موخه دواکسین کمپاین پیل شو

۲۵ برګولی ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
دمیدان وردګو ولایت دچک ولسوالی کې د ملګرو ملتونو د خوړو او کرنې ادارې «اف‌اې‌او» په مالي ملاتړ  دمسؤلو کسانو په هماهنګۍ د حیوانی محرقې. . .

بازگشت