در کندز، کمپاین گسترده‌ای برای مبارزه با ملخ‌ها آغاز شد؛ تلاش‌ها برای حفاظت از محصولات زراعتی سرعت گرفته است

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۰:۳۱
در کندز، کمپاین گسترده‌ای برای مبارزه با ملخ‌ها آغاز شد؛ تلاش‌ها برای حفاظت از محصولات زراعتی سرعت گرفته است

۱۷ وری ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز از آغاز یک کمپاین گسترده برای از بین بردن ملخ‌ها خبر داده است که هدف آن حفاظت از حاصلات زراعتی و منابع مالداری می‌باشد.
به اساس معلومات این ریاست، این کمپاین به هدایت مولوی نیازمحمد عابد رئیس زراعت کندز، توسط کارمندان مدیریت عمومی حفاظت نباتات به‌گونه منظم به پیش برده می‌شود. عملیات مبارزه با ملخ‌ها در حال حاضر در ولسوالی‌های امام‌صاحب، ارچی و اقتاش در کنار ساحات ملخ‌زده، همچنان در دشت‌های مرکزی ولایت نیز جریان دارد.
مسوولان می‌گویند که در این کمپاین از روش‌های کیمیاوی و میخانیکی استفاده می‌شود تا از گسترش ملخ‌ها جلوگیری شده و زمین‌های زراعتی از آسیب محفوظ بماند.
در همین حال، سروی ملخ‌ها در ولسوالی‌های علی‌آباد و چهاردره ادامه دارد و تأکید شده است که در صورت نیاز، اقدامات عملی مبارزه در آن ساحات نیز آغاز خواهد شد.
به گفتهٔ مسوولان، تا اکنون وضعیت ملخ‌ها تحت کنترول قرار دارد، اما ادارات مربوطه تلاش دارند تا با اقدام به‌موقع، حاصلات دهقانان و مالداران را از هرگونه آسیب احتمالی مصون نگه دارند.

کندز کې د ملخانو پر وړاندې پراخ کمپاین پیل شو؛ د زراعتی محصولاتو د خوندیتوب هڅې ګړندۍ شوې

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

د کرنې وزارت د مرکزي ریاستونو رییسانو لپاره د مدیریتي او رهبرۍ پنځه ورځنی ورکشاپ پای ته ورسېد

۱۶ تله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۸ هـ.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د مرکزي ریاستونو له ۵۰ څخه د زیاتو رییسانو په ګډون د مدیریتي او رهبرۍ مهارتونو پنځه ورځنی ورکشاپ، له. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۲
Background image

میدان وردګو کې ۱۵۵ زره څارویو ته د پښو او خولې ناروغۍ پر وړاندې د واکسین کمپاین پیل شو

۱۶ تله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۸ هـ.ق
د میدان وردګو ولایت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست تر چتر لاندې، د خوړو او کرنې نړۍوالې ادارې «اف‌اې‌او» په مالي ملاتړ، د دې ولایت په. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۲۹
Background image

پکتیا: مالدارانو ته د حیواني خوراکي (سایلیج) جوړونې عملي روزنې پيل شوې

۱۶ تله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۸ هـ.ق
د پکتیا ولایت کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست د اړیکو دفتر په مالي ملاتړ او د مالدارۍ او حیواني روغتیا آمریت له لوري د زرمت ولسوالی په. . .

بازگشت