نمایشگاه ملی سه‌روزه تولیدات و محصولات داخلی در ارزگان افتتاح شد

qiam_amin
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۴ - ۱۱:۱۸
نمایشگاه ملی سه‌روزه تولیدات و محصولات داخلی در ارزگان افتتاح شد (15498)

۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۵ شعبان المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

نمایشگاه ملی سه‌روزه تولیدات و محصولات داخلی در مرکز ولایت ارزگان، شهر ترینکوت، با حمایت مالی برنامه انکشافی سازمان ملل متحد (UNDP) و همکاری تخنیکی مؤسسه حرکت، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و ریاست صنعت و تجارت، از سوی شرکت برگزارکننده نمایشگاه حقمل به‌گونه رسمی افتتاح شد.

در مراسم افتتاح این نمایشگاه، ملا باریگل آخند معاون والی ارزگان، مولوی محمد رفیق خادم قوماندان امنیه ارزگان، مولوی عطاءالله راشد رئیس زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی محمد داود شاهین رئیس صنعت و تجارت، مسوولان مؤسسه حرکت، نمایندگان شرکت حقمل و شماری از مسوولان ادارات دولتی، تاجران و صنعتکاران حضور داشتند.

در مراسم آغاز نمایشگاه، مولوی عطاءالله راشد رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ارزگان در سخنان خود گفت که به نمایش گذاشتن محصولات زراعتی، تولیدات مالداری و تولیدات داخلی، فرصت خوبی برای تشویق دهقانان و تولیدکنندگان می‌باشد. وی تأکید کرد که ریاست زراعت همواره از دهقانان و تولیدکنندگان حمایت می‌کند.

همچنان مولوی محمد داود شاهین رئیس صنعت و تجارت گفت که این نمایشگاه برای سه روز برگزار می‌شود و هدف آن معرفی تولیدات داخلی، حمایت از صنعت ملی، گسترش روابط میان تاجران و فراهم‌سازی زمینه بازاریابی برای محصولات دهقانان و صنعتکاران است. وی افزود که برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی نقش مهمی در رشد اقتصادی، ایجاد فرصت‌های کاری و ترویج تولیدات داخلی به‌جای واردات دارد.

سپس مولوی محمد رفیق خادم قوماندان امنیه ارزگان به نمایندگی از اداره ولایتی سخنرانی کرد و گفت که نیروهای امنیتی برای تأمین امنیت این‌گونه برنامه‌های ملی اقتصادی آمادگی کامل دارند. وی حمایت از تولیدات داخلی را اصل مهم اقتصادی دانست و از تاجران و صنعتکاران خواست تا فعالیت‌های خود را در چارچوب ارزش‌های اسلامی و ملی گسترش دهند.

مسوول مؤسسه حرکت نیز در مورد اهمیت این نمایشگاه صحبت کرد و گفت که این برنامه به‌منظور حمایت از تولیدکنندگان کوچک و متوسط، بازاریابی محصولات آنان و تقویت خودکفایی اقتصادی راه‌اندازی شده است.

در پایان، حاجی عبدالقدیر به نمایندگی از تاجران، برگزاری این‌گونه نمایشگاه‌ها را برای توسعه تجارت، معرفی تولیدات داخلی و افزایش همکاری میان تولیدکنندگان مهم دانست و خواستار حمایت دوامدار نهادهای مربوطه شد.

این نمایشگاه ملی سه‌روزه به روی عموم مردم باز است و در آن تولیدات داخلی، محصولات زراعتی، صنایع دستی و انواع محصولات محلی به نمایش گذاشته شده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

د کرنې وزارت د مرکزي ریاستونو رییسانو لپاره د مدیریتي او رهبرۍ پنځه ورځنی ورکشاپ پای ته ورسېد

۱۶ تله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۸ هـ.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د مرکزي ریاستونو له ۵۰ څخه د زیاتو رییسانو په ګډون د مدیریتي او رهبرۍ مهارتونو پنځه ورځنی ورکشاپ، له. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۲
Background image

میدان وردګو کې ۱۵۵ زره څارویو ته د پښو او خولې ناروغۍ پر وړاندې د واکسین کمپاین پیل شو

۱۶ تله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۸ هـ.ق
د میدان وردګو ولایت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست تر چتر لاندې، د خوړو او کرنې نړۍوالې ادارې «اف‌اې‌او» په مالي ملاتړ، د دې ولایت په. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۲۹
Background image

پکتیا: مالدارانو ته د حیواني خوراکي (سایلیج) جوړونې عملي روزنې پيل شوې

۱۶ تله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۸ هـ.ق
د پکتیا ولایت کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست د اړیکو دفتر په مالي ملاتړ او د مالدارۍ او حیواني روغتیا آمریت له لوري د زرمت ولسوالی په. . .

بازگشت