درآمد هنگفت یک فارم‌دار از فروش مرغ‌های گوشتی در بلخ

content_admin
Sat, Sep 21 2019 7:41 PM
درآمد هنگفت یک فارم‌دار از فروش مرغ‌های گوشتی در بلخ

۳۰ سنبله ۱۳۹۸
یک‌ فارم‌دار مرغ گوشتی در ولایت بلخ، می‌گوید که او از دور فروش مرغ‌های گوشتی‌، توانسته نزدیک به ۱۴۴ هزار افغانی به دست بیاورد.

سیدحفیظ‌الله یک تن از مستفیدشوندگانِ پنجاه فارم مرغ‌داری پنج‌صد قطعه‌یی مرغ‌های گوشتی است که چند ماه قبل از طریق برنامه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ولسوالی‌های بلخ و نهرشاهی ولایت بلخ بهره‌برداری سپرده شد.
سیدحفیظ‌الله مالک یک از این فارم‌ها در مرکز ولسوالی بلخ است. او می‌گوید مرغ‌های گوشتی که از طریق برنامه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت برای‌شان توزیع شده بود، در طول چهل روز هرکدام آن بالاتر از دوونیم کیلوگرام وزن گرفت. او از فارم پنج‌صد قطعه‌یی خود، توانست یک‌هزار و ۳۰۸ کیلوگرام مرغ به فروش برساند. سیدحفیظ‌الله می‌افزاید که بدون زحمت و انتقال مرغ‌ها به بازار، هر کیلوگرام مرغ را در خود فارم مرغ‌داری در بدل ۱۱۰ افغانی به فروش رسانده است. این فارم‌دار می‌افزاید که از دور فروش مرغ‌های گوشتی، مبلغ ۱۴۳هزار و ۸۸۰ افغانی به دست آورده است.
سیدحفیظ‌الله تاکید دارد که تمام مصارف کشیده، در چهل روز بیشتر از چهل‌هزار افغانی از فارم خود مفاد خالص به‌دست می‌آورد.
سیدحفیظ‌الله تمام مراحل نگهداری و پرورش مرغ‌های گوشتی را یاد گرفته و در نظر دارد که یک فارم مرغ‌ گوشتی با ظرفیت دوهزار و پنج‌صد قطعه مرغ بسازد.

Latest news

Sat, Feb 01 2025 11:27 AM
Background image

ننګرهار وادي کرنیز امارتي شرکت په خپلو فارمونو کې د مېوو بڼونه جوړ کړي 

۱۳ سلواغه ۱۴۰۳ه‍.ش
۳ شَعبان المُعَظّم ۱۴۴۶ه‍.ق
ننګرهار وادي کرنیز امارتي شرکت په خپلو څلور ګونو فارمونو کې د مالټو، زيتونو، ليمو، خرما او نورو مېوو بڼونه جوړ کړي دي.  
دغه کرنيزه پروژه،. . .

Mon, Jul 01 2024 8:57 AM
Background image

د خوست کرنې ریاست څېړنیز فارم کې زده کړیالانو ته د عملي زده کړې زمینه برابره شوې

۱۱ چنګاښ ۱۴۰۳ه‍.ش
۲۴ ذی‌الحِجّة ۱۴۴۵ه‍.ق
د خوست ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست اړوند څېړنیز فارم کې د کرنې پوهنځۍ زده کړیالانو ته په عملي او نظري ډول د زده کړې زمینه برابره. . .

Thu, Mar 02 2023 7:16 PM
Background image

Meeting of the Minister of Agriculture with the Ambassador of Turkey


 2 March 2023
Mawlavi Ataullah Omari, the Minister of Agriculture, Irrigation and Livestock, met with Jihad Ergin Ay, the Turkish Ambassador to Afghanistan, and discussed bilateral. . .

BACK TO NEWS