اطلاعیه در رابطه به ایجاد حساب بانکی مشخص برای گردآوری زکات مسلمین

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱/۲۹ - ۹:۲۵
اطلاعیه در رابطه به ایجاد حساب بانکی مشخص برای گردآوری زکات مسلمین

برادران و خواهران مسلمان از سراسر جهان به ویژه افغانستان عزیز!
نیک می دانید، پرداخت زکات شما به امارت اسلامی این قدرت را می دهد تا زندگانی یتیمان، فقرا، بیوه‌ها و معتادین را با آن بهبود بخشد. ما با هم چنان تغییری را به میان آورده می توانیم که تا آخر عمر مان پاینده باشد.
 در این ماه رحمت و مبارک (رمضان)، زکات و مساعدات خویش را از طریق امارت اسلامی افغانستان به نیازمندترین افراد و خانواده‌ها برسانید و زکات و مساعدات شما برای هشت مورد مجاز شرعی استفاده می‌شود.
بدین منظور تحت نظارت رئیس مالی دفتر رهبری ا.ا.ا امیرالمؤمنین شیخ هبةالله آخندزاده حفظه الله، در چارچوب وزارت زراعت، آبیاری، مالداری و اراضی، برای گردآوری عشر و زکات شماره حساب (۳۰۰۰۲۰۹۰۰۹۸۳۵) در د افغانستان بانک ایجاد گردیده است.
 هرگاه شما برای دستگیری و حمایت از نیازمندان از این طریق مساعدت نمایید، پس از بانک مذکور سند پرداخت و حصول مساعدت خویش را بدست آورده می‌توانید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۲۲
Background image

پکتیا کې د غنمو او وربشو ۲۸ ننداریزې کروندې جوړیږي

۲۷ تله ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۸ هـ.ق
د پکتیا ولایت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست لخوا ددې ولایت په مرکزګردیز، احمدابا، سیدکرم،میرزکه ، زرمت او روحاني بابا ولسوالیو کې د. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

د کرنې وزارت د پلان او پروګرامونو د همغږۍ لوی رییس په افغانستان کې د «سي‌اراس» مؤسسې له مسؤول سره وکتل

۲۷ تله ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۸ هـ.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د پلان او پروګرامونو د همغږۍ لوی رییس مولوي عبدالعلي عمري، په افغانستان کې د «سي‌اراس» نړۍوالې مؤسسې له. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۴:۵۷
Background image

بادام‌باغ کې د کرنیزو او مالدارۍ محصولاتو د نندارتون د جوړېدو په موخه د همغږۍ غونډه ترسره شوه

۲۷ تله ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۸ هـ.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د پلان او پروګرامونو د همغږۍ لوی رییس مولوي عبدالعلي عمري، د افغانستان د نړۍوال نندارتونونو د مرکزي ادارې. . .

بازگشت