تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت و پوهنځی زراعت پوهنتون البیرونی ولایت کاپیسا امضا شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۲۴ - ۱۱:۴۵
تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت و پوهنځی زراعت پوهنتون البیرونی ولایت کاپیسا امضا شد

۲۴  دلو ۱۴۰۱ هـ.ش
تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت و پوهنځی زراعت پوهنتون البیرونی ولایت کاپیسا امضا گردید، این تفاهم نامه توسط مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت آبیاری و مالداری، پوهندوی دوکتور احسان الحق نیازی رییس پوهنتون البیرونی و پوهنمل احمد فهیم فطرت رئیس پوهنځي زراعت به امضا رسیده است.
این تفاهم نامه در سه بند و پنج ماده به هدف ایجاد و گسترش هم‌فکری و هم‌کاری‌ های آموزشی، تحقیقی، فنی و تخنیکی ما بين ریاست زراعت ولایت کاپیسا و پوهنځي زراعت پوهنتون ابوریحان البیرونی به امضا رسید.
با امضای این تفاهم نامه طرفین تلاش در جهت گسترش در حل مشکلات و معضلات علمی، تحقیقاتی، فنی و تخنیکی را خواهند نمود تا هر دو اداره با همکاری یکدیگر بعضی کارهای خویش را به پیش ببرند.
همچنان مولوی روحانی وعده سپرد که ریاست زراعت به ادامه همکاری‌های همیشه‌گی خویش در آینده هم از هر نوع هم‌کاری با این نهاد علمی و اکادمیک در هر شرایطی دریغ نمی‌ورزد. 
وی افزوده است، که ما متعهد به‌همکاری نزدیک در بخش‌های زراعت و مالداری با این پو هنتون هستیم  و  کارمندان فنی ریاست زراعت آبیاری و مالداری نیز برای محصلین عزیز در بخش کارهای عملی و تحقیقاتی شان زمینه آموزش و استفاده از تجارب را فراهم خواهند نمود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۱:۴۶
Background image

د خوست سپېرې ولسوالی کې د اوبو مهارولو پروژې چارې پیل شوې

۱۹ وری ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ه‍.ق
د خوست ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست تر چتر لاندې، د سپېرې ولسوالی په درېیو کلیو (ښنګ، تروه او ډانډکي) کې د اوبو مهارولو پروژې. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۱:۴۴
Background image

خوست کې د عشر او زکات راټولولو پروسې د ښه تنظیم او د چارو د لا ښه والي په موخه غونډه دایره شوه

۱۹ وری ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ه‍.ق
د خوست ولایت کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست په چوکاټ کې د عشر او زکات عوایدو د تنظیم او محاسبې آمریت له لوري د عشر او زکات راټولولو. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۹:۱۲
Background image

د استملاک قانون د مسودې د جوړولو په موخه د همغږۍ غونډه جوړه شوه 

دکرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د اراضۍ ریاست کې د استملاک قانون د مسودې د جوړولو په موخه د همغږۍ غونډه جوړه شوه. 
په دغه غونډه کې، چې د کرنې وزارت د اراضۍ ریاست د ارزونې، استملاک او. . .

بازگشت