تلاش‌ها به منظور بازپس گیری زمین‌های غصب شده در دایکندی

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۶ - ۹:۵۰
تلاش‌ها به منظور بازپس گیری زمین‌های غصب شده در دایکندی

 به ادامه تلاش‌های قبلی کمیته تخنیکی جلوگیری از غصب و بازپس گیری زمین‌های غصب شده ولایت دایکندی دوازدهمین جلسه جلو گیری از غصب و استرداد زمین های امارتی را برگزار کرد.
این جلسه در ریاست زراعت آبیاری و مالداری ولایت دایکندی تحت ریاست مولوی شیر احمد  رفیع  رئیس هیئت تخنیکی با حضور داشت اعضای جلسه ( ریس عدلیه، نماینده ریاست کار و امور اجتماعی، سر پرست ریاست ثارنوالی، مستوفی، نماینده ریاست شهر سازی و مسکن، آمر قضایای امارت، نماینده ریاست حج و ارشاد و مدیر کدستر ریاست زراعت آبیاری و مالداری) دایر گردید و مروری بر مصوبه جلسه قبلی صورت گرفت و روی مواردی ذیل فیصله صورت گرفت
  بحث در مورد سه قطعه زمین واقع قریه سر نیلی که قبلا امارتی تثبیت شده بود صورت گرفت از اینکه در مورد یک قطعه آن شخص ادعا نموده و اسناد ارایه کرده است ضرورت به تحقیقات بیشتر دارد قطعه سوم آن تحت بررسی دقیق قرار گیرد و در جلسات بعدی پس از بررسی جهت تطبیق اسناد آن با مدعی با هیئت تخنیکی اعزام گردد.
بحث در مورد عدم حضور بعضی رئیس صاحبان که نماینده آن در جلسات اشتراک می‌نماید صورت گرفت تصمیم بر این شد که منبعد ادارات عضو اولا اشتراک شخص رئیس اداره در جلسات الزامی بوده در صورت مشکلات سر پرست اداره خویش را بطور رسمی به امضای مقام ولایت معرفی نمایند و از تعدد نمایندگان که از قضایا اطلاع ندارد در هر هفته اجتناب نمایند.
بحث در مورد املاک غصبی آمریت مهاجرین صورت گرفت تصمیم بر این شد که طی مکتوب خواهان ارسال دوسیه‌های شهرک مهاجرین و معرفی نماینده با صلاحیت که از قضیه معلومات داشته باشد از آمریت مهاجرین مطالبه گردد و اجراات که در نظر است عملی شود و متعاقباً هیئت تخنیکی در ساحه حضور یافته و ساحات تحت غصب شهرک مهاجرین را بررسی نموده و برای تیم های سروی رئیس هیئت تخنیکی هدایت لازم را در قسمت سروی و بررسی ساحت تحت غصب شهرک مهاجرین و ساحات اطراف شهرک مهاجرین دادند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۱۱:۵۳
Background image

د کرنې وزارت پلاوي د سرپل په ولایت کې له زېرمه شویو غنمو څخه لیدنه وکړه 

۱۱ لیندۍ ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ جُمَادَى الثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت د ستراتیژیکو زېرمو رییس مولوي قدرت الله حقیار د مل پلاوي په مشرۍ سرپل ولایت ته د خپل سفر په ترڅ کې په. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۱۰:۳۸
Background image

هلمند کې د ۲۱۳ انارو بڼونو د جوړولو چارې پیل شوې

۱۱ لیندۍ ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ جُمَادَى الثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
د هلمند په ولایت کې د ۲۱۳ د انارو بڼونو د جوړولو کار د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د بدیل معیشت ریاست د پراختیایي بودجې څخه، د. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۴:۴۴
Background image

د کرنیزو تخمونو د تصدیق چارواکو او د خصوصي سکتور له استازو سره د ازبیکستاني پلاوي لیدنه

۱۰ لیندۍ ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۰ جُمَادَى الثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
د ازبیکستان د کرنې او مالدارۍ مرستیال وزیر جمشید عبدوذوکروف په مشرۍ یوه پلاوي د کابل په بادام‌باغ کې د کرنیزو تخمونو د تولید د تصدیق. . .

بازگشت