کمپین نهال‌شانی در کندز آغاز شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۳ - ۱۰:۴۱
کمپین نهال‌شانی در کندز آغاز شد

۳ حوت ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، کمپین سراسری نهال‌شانی در این ولایت را با حضور والی ولایت، رییس شورای ولایتی و شماری از مقام‌های محلی، متنفذان و شهروندان تحت شعار «صلح و سرسبزی» آغاز کرد.
عبدالهادی قرلق رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، هدف از این کمپین را ایجاد فضاهای سبز و زیبایی کندز عنوان کرد و افزود: «به پیشواز بهار، اهداف ما در این برنامه، تشویق مردم به سهم‌گیری در سرسبزسازی، حفظ و بهبود محیط‌ زیست، کاهش آلوده‌گی هوا و افزایش زیبایی، بهبود منابع آب و ارتقای ظرفیت به هدف گسترش فرهنگ نهال‌شانی و نهال‌پروری در سطح ولایت کندز است.»
رییس زراعت کندز می‌گوید که در جریان سال پیش رو قرار است صدها هزار نهال در ولایت کندز غرس شود و ریاست زراعت نیز در این کمپین ۳۱ هزار نهال مثمر و زینتی را طبق طرزالعمل در اختیار ادارات دولتی و مکان‌های عام‌المنفعه جهت سرسبزی و شکوفایی محیط به طور رایگان قرار خواهد داد. وی افزود قرار است طی سال آینده، بیش‌تر از ۵۰۰ جریب باغ نیز در کندز ساخته شود.
عبدالهادی قرلق از مردم خواست تا در ایجاد فضای سبز و زیبایی مناطق‌شان سهم بگیرند. وی گفت: «باید بدانیم که همه‌ی ما طوری که در تنفس هوا سهیم هستیم در سرسبزسازی محیط خویش و تولید اکسیجن، زیبایی‌بخشی به ماحول و محیط‌‌زیست‌مان نیز سهم بگیریم. شاندن، پرورش و مراقبت از نهال زمان زیادی از ما نمی‌گیرد اما زمانی زیادی به ما می‌بخشد. ما باید به خود و فرزندان‌مان تعهد داشته باشیم که آینده پر از زیبایی، سرسبز و سرشار از تازه‌گی به فرزندان‌مان به ارمغان بگذاریم. همه می‌دانیم که تنها تلاش یک‌جانبه کافی نیست بناً مسوولیت انسانی همه‌ی ما این است تا نهال بنشانیم و با گیاهانی که موجودات زنده‌اند مهربان باشیم و آن‌ها را مراقبت و آبیاری کنیم.»
در آغاز این کمپین عبدالستار میرزکوال والی کندز نیز، سهم‌گیری در سرسبزی و آبادی کشور را مسوولیت هر شهروند خواند و گفت با غرس یک نهال هر شهروند باید پیام صلح، سرسبزی و شادابی را به نمایش بگذارد و برای پیش‌رفت و ترقی کشور خویش بکوشد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۱:۳۹
Background image

د کندهار ریګستان ولسوالی کې سلګونو مالدارانو ته د څارویو خوراکي توکي ووېشل شول

۲۷ لیندۍ ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۷ جُمَادَى الثاني ۱۴۴۷ هـ.ق 
د کندهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست په هڅو، د ملګرو ملتونو د خوړو او کرنې ادارې (ایف.ای.او) په مالي ملاتړ، د کندهار مهاجرینو. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۱:۳۷
Background image

د کرنې وزارت د ۱۴۰۵ مالي کال د بودیجې د چمتو کولو د داخلي کمېټې لومړۍ غونډه ترسره شوه

۲۷ لیندۍ ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۷ جُمَادَى الثاني ۱۴۴۷ هـ.ق 
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت د بودجې د ترتیب د داخلي کمېټې لومړۍ ناسته د یاد وزارت د سکتوري ریاستونو د استازو په ګډون، د وزارت د. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۱:۳۳
Background image

کونړ کې له حیواني کلینیکونو څخه څارنه وشوه

۲۷ لیندۍ ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۷ جُمَادَى الثاني ۱۴۴۷ هـ.ق 
د کونړ ولایت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست اړوند د مالدارۍ او حیواني روغتیا امریت مسلکي کارکوونکو د کونړ ولایت په مرکز او ولسوالیو. . .

بازگشت