ملاقات با دهاقین و نظارت از قطعه نمایشی گندم در دایکندی

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۰:۴۰
ملاقات با دهاقین و نظارت از قطعه نمایشی گندم در دایکندی

۱۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
 مولوی عبدالصمد مقبول رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی از قطعات نمایشی گندم در قریه میش سفلی بازدید کرده و با دهاقین دیدار نمود.
در این بازدید، مولوی عبدالصمد مقبول از قطعه نمایشی گندم که با همکاری دفتر خوراک و زراعت ملل متحد ایجاد شده است، نظارت کرده و با شماری از دهاقین در مورد مشکلات، چالش‌ها و نیازمندی‌های شان گفتگو نمود. وی ضمن استماع نظریات و پیشنهادهای دهاقین، وعده همکاری و حمایت بیشتر را به آنان سپرد.
رئیس زراعت در جریان این برنامه گفت که دهاقین با تلاش‌های شان نقش اساسی در کاهش نیاز کشور به واردات غله‌جات دارند و هدف اساسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری نیز افزایش تولید گندم و تأمین نیازمندی‌های داخلی می‌باشد. او افزود که با در نظر داشت امکانات موجود، تلاش خواهد شد تا همکاری‌های لازم با دهاقین صورت گیرد.
همچنان، مسئول زراعت دفتر خوراک و زراعت ملل متحد در این برنامه در مورد اهمیت قطعات نمایشی گندم معلومات ارائه کرده و توضیح داد که در این قطعه از تخم گندم ورایتی «وحدت ۱۵» با سه روش کشت مختلف استفاده شده است. به گفته وی، این روش‌ها شامل کشت به شیوه محلی، کشت غیرقطاری و کشت قطاری می‌باشد که در روش قطاری با مصرف کمتر تخم، حاصل بهتر به‌دست می‌آید.
به اساس معلومات ارائه‌شده، نتایج حاصل از این سه روش پس از برداشت با دهاقین محل و سایر دهاقین شریک ساخته خواهد شد تا آنان بتوانند با استفاده از شیوه‌های مؤثرتر، تولیدات خود را افزایش دهند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

د کرنې وزارت د مرکزي ریاستونو رییسانو لپاره د مدیریتي او رهبرۍ پنځه ورځنی ورکشاپ پای ته ورسېد

۱۶ تله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۸ هـ.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د مرکزي ریاستونو له ۵۰ څخه د زیاتو رییسانو په ګډون د مدیریتي او رهبرۍ مهارتونو پنځه ورځنی ورکشاپ، له. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۲
Background image

میدان وردګو کې ۱۵۵ زره څارویو ته د پښو او خولې ناروغۍ پر وړاندې د واکسین کمپاین پیل شو

۱۶ تله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۸ هـ.ق
د میدان وردګو ولایت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست تر چتر لاندې، د خوړو او کرنې نړۍوالې ادارې «اف‌اې‌او» په مالي ملاتړ، د دې ولایت په. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۲۹
Background image

پکتیا: مالدارانو ته د حیواني خوراکي (سایلیج) جوړونې عملي روزنې پيل شوې

۱۶ تله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۸ هـ.ق
د پکتیا ولایت کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست د اړیکو دفتر په مالي ملاتړ او د مالدارۍ او حیواني روغتیا آمریت له لوري د زرمت ولسوالی په. . .

بازگشت