غرس ۳۷ هزار  اصله نهال مثمر در چهار ولسوالی ولایت فاریاب

mail-admin
شنبه ۱۴۰۵/۱/۸ - ۱۰:۱۱
غرس ۳۷ هزار  اصله نهال مثمر در چهار ولسوالی ولایت فاریاب

۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب به همکاری یک نهاد همکار، برنامه غرس  ۳۷ هزار اصله نهال‌های مثمر را در ولسوالی‌های قیصار، گرزیوان، خواجه سبزپوش و پشتونکوت تطبیق می‌نماید.
بر اساس این برنامه، مجموعاً ۳۷ هزار  اصله نهال پسته، توت، سیب و انگور در ساحات مختلف این ولسوالی‌ها غرس می‌گردد. این اقدام به هدف بهبود معیشت دهقانان، ترویج باغداری و استفاده مؤثر از زمین‌های زراعتی روی دست گرفته شده است.
مسئولان می‌گویند که نهال‌ها از منابع معتبر و اصلاح‌شده انتخاب گردیده و پیش از توزیع، سروی ساحوی برای شناسایی دهقانان مستحق انجام شده است. همچنان برای هر دهقان، نهال‌ها با درنظرداشت ظرفیت زمین و شرایط اقلیمی توزیع شده و آموزش‌های لازم در زمینه غرس، آبیاری، هرس و مراقبت از نهال‌ها نیز ارائه گردیده است.
به گفته مسئولان، در این برنامه فاصله معیاری غرس رعایت شده و سیستم نظارتی نیز به‌منظور اطمینان از رشد و بقای نهال‌ها در نظر گرفته شده است.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب تأکید می‌نماید که تطبیق چنین برنامه‌ها در کنار افزایش عواید دهقانان، در حفاظت از محیط زیست و ایجاد فرصت‌های کاری نیز نقش مهم داشته و تلاش‌ها برای توسعه بیشتر بخش زراعت ادامه خواهد یافت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۸:۱۸
Background image

د کندهار ارغنداب کې د ځنګلي بوټو ناقانونه لېږد په پار څارنه وشوه

۲۲ چنګاښ ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ه‍.ق
د کندهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست تر رهبرۍ لاندې، د  ولسوالی د کرنې او مالدارۍ مسؤلینو د امنیتي مسؤلینو سره په ګډه همکارۍ د. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۶:۳۴
Background image

لغمان کې ۵۰ بزګران د اصلاح شوي مۍ (ماش) تخمونو او کیمیاوي سرو له مرستو برخمن شول

۲۱ چنګاښ ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ه‍.ق
د لغمان ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست وایي، د کرنیزو تولیداتو د زیاتوالي، د خوړو خوندیتوب د پیاوړتیا او د بزګرانو د اقتصادي. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۴:۱۹
Background image

ننګرهار کې یوشمېر بېوزله کورنیو ته د هګۍ اچوونکو چرګانو مرسته ووېشل شوه

۲۱ چنګاښ ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ه‍.ق
د ننګرهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست په هلو ځلو، د نښځو نړۍوالې ادارې او د بشري مرستو صندوق په مالي او د مدیریت، نوښتونو او. . .

بازگشت