ایجاد ۸ قطعه باغ زردآلو و آغاز کمپاین نهال‌شانی در بدخشان

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۲:۱۳
ایجاد ۸ قطعه باغ زردآلو و آغاز کمپاین نهال‌شانی در بدخشان

۲۱ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه کمپاین نهال‌شانی، به تعداد ۸ قطعه باغ متمرکز زردآلو برای ۸ تن از دهقانان در ولسوالی اشکاشم ایجاد گردید. این باغ‌ها با همکاری یک مؤسسه همکار و در هماهنگی با مدیریت خدمات زراعتی آن ولسوالی ایجاد شده است.
هدف از اجرای این برنامه ترویج باغداری، افزایش حاصلات میوه‌جات و بهبود وضعیت اقتصادی دهقانان عنوان شده است. در جریان این برنامه برای هر دهقان به تعداد ۱۷۵اصله نهال زردآلو توزیع گردید تا آنان بتوانند باغ‌های معیاری ایجاد کرده و در آینده از حاصلات آن بهره‌مند شوند. همچنان برای دهقانان در مورد طریقه غرس و مراقبت نهال‌ها رهنمایی‌های لازم ارائه شد.
از سوی دیگر، کمپاین نهال‌شانی با شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» در ولسوالی نسی دروازها نیز آغاز گردید. این برنامه به هدف سرسبزی محیط، آبادی و حفاظت از محیط زیست با هدایت ملا جمعه خان فاتح آمر عمومی دروازها و با همکاری مدیریت خدمات زراعتی آن ولسوالی برگزار شد.
این برنامه در صحن دارالعلوم مرکزی «الفتح» با حضور شماری از مسئولان، استادان و شاگردان برگزار گردید و در جریان آن چندین اصله نهال مثمر و غیرمثمر در محوطه این مرکز غرس شد.
ملا جمعه خان فاتح در این برنامه غرس نهال را برای سرسبزی و زیبایی محیط و نیز آبادی کشور مهم دانسته و از مردم خواست تا در راستای سرسبز ساختن محیط زندگی خویش سهم بگیرند. به گفته او، غرس نهال افزون بر زیبایی محیط، به عنوان صدقهٔ جاریه نیز منفعت دوامدار برای جامعه به همراه دارد.
در پایان، اشتراک‌کنندگان نیز با غرس نهال‌ها تعهد کردند که در نگهداری و آبیاری آن‌ها همکاری نموده و برای سرسبزی و آبادانی کشور تلاش کنند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۷
Background image

د ننګرهار وادي کرنیز امارتي شرکت کې ۱۰۰ زده‌کړیالانو ته د عملي زده‌کړو زمینه برابره شوه

۲۰ وری ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۲ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ه‍.ق
د ننګرهار وادي کرنیز امارتي شرکت له لوري د مسلکي زده‌کړو د پیاوړتیا په موخه، د ننګرهار د کرنې او وټرنرۍ تخنیکي او مسلکي انستیتیوت د ۱۳. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

د کرنې وزارت او همکارو بنسټونو ترمنځ د کرنیزو او مالدارۍ محصولاتو نندارتون د جوړېدو په موخه د همغږۍ غونډه

۲۰ وری ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۲ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ه‍.ق
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت، د افغانستان د کرنیزو او مالدارۍ محصولاتو خونې او د همکارو مؤسسو او دفترونو د استازو ترمنځ د بزګر مېلې. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۰:۳۰
Background image

ننګرهار کې د چکډېمونو ډکېدل؛ د کرنې وزارت د اوبو مدیریت پروګرام د بزګرانو لپاره هیله بښونکي پایلې

۲۰ وری ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۲ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ه‍.ق
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت په وروستیو کلونو کې د هېواد په کچه د اوبو د مدیریت، د وچکالۍ د اغېزو د کمولو او د کرنیزو تولیداتو د. . .

بازگشت