توزیع گندم و مساعدت نقدی برای خانواده‌های عودت‌کننده در ولایت پروان ادامه دارد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۱۲:۸
توزیع گندم و مساعدت نقدی برای خانواده‌های عودت‌کننده در ولایت پروان ادامه دارد

۱۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مرحله چهارم روند توزیع گندم و مساعدت نقدی برای خانواده‌های عودت‌کننده در ولایت پروان تطبیق گردید. این کمک‌ها بر بنیاد هدایت رهبری امارت اسلامی و به هدف حمایت از خانواده‌هایی که به‌تازگی به کشور بازگشته‌اند، صورت گرفته است.
بر اساس معلومات ارائه‌شده، در این مرحله برای ۱۲۰۰ خانواده عودت‌کننده گندم و مساعدت نقدی توزیع شده است. برای هر خانواده ۲۵۰ کیلوگرام گندم و مبلغ ۵۰۰۰ افغانی پول نقد در نظر گرفته شده که بخشی از نیازهای اولیه آنان را مرفوع می‌سازد.
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با هیأت‌های موظف از ادارات ذیربط، روند توزیع این کمک‌ها را نظارت کرده و بر شفافیت و مؤثریت آن تأکید نمودند.
خانواده‌های مستفید شده با ابراز خرسندی از دریافت این کمک‌ها، آن را در بهبود وضعیت معیشتی‌شان مؤثر دانسته و خواهان تداوم چنین برنامه‌های حمایتی شدند.
گفته می‌شود که روند کمک‌رسانی برای عودت‌کنندگان همچنان ادامه داشته و تلاش‌ها برای فراهم‌سازی زمینه‌های بهتر زندگی برای آنان جریان دارد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۶:۱۶
Background image

خوست کې د اقتصادي ځان‌بسیاینې پروګرام؛ ۱۵ مستحقو کورنیو ته د خیاطۍ او لبنیاتو پروسس توکي ووېشل شول

۴ غبرګولی ۱۴۰۵ هـ.ش
۸ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
د خوست ولایت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست په چوکاټ کې د کوچنیو کاروبارونو د پیاوړتیا او د بېوزلو کورنیو د اقتصادي ځان‌بسیاینې په موخه ۱۵. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۶:۱۲
Background image

د پکتیا په مرکز او دوو ولسوالیو کې یوشمېر اړمنو کورنیو ته د کوچنیو کاروبارونو د پیاوړتیا په موخه د مرستو وېش

۴ غبرګولی ۱۴۰۵ هـ.ش
۸ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
د پکتیا ولایت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست تر چتر لاندې، د «اکشن اېډ» مؤسسې په تخنیکي همکارۍ او د ملګرو ملتونو د پراختیایي پروګرام «یواین. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۶:۱۱
Background image

ننګرهار کې د کډوالو او بېوزلو کورنیو د ملاتړ پروګرام؛ ۲۸ کورنیو ته نسلي وزې ووېشل شوې

۴ غبرګولی ۱۴۰۵ه‍.ش
۸ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
د ننګرهار ولایت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست د مالدارۍ د ودې او د کورنیو اقتصادي پیاوړتیا په موخه د جلال‌اباد ښار په اتمه ناحیه کې ۲۸. . .

بازگشت