۹۹۰ جریب زمین بکر و بایر در ولایت جوزجان به اجاره طویل‌المدت سپرده شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۰ - ۱۰:۲۹
۹۹۰ جریب زمین بکر و بایر در ولایت جوزجان به اجاره طویل‌المدت سپرده شد

۲۰ دلو ۱۴۰۴  هـ.ش
بر بنیاد فرمانعالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، موازی ۹۹۰ جریب زمین بکر و بایر  شور در ولایت جوزجان واقع در قریه‌های بابه‌علی، چوباش و ینگی‌اریغ، به شرکت خدمات زراعتی، مالداری و باغداری راز محمد بختیار به اجاره طویل‌المدت تسلیم داده شد.
این زمین پیش از این پس از تثبیت موقعیت و بررسی‌های تخنیکی، به‌منظور منظوری به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ارسال شده بود که در نهایت بر اساس فرمان یادشده منظور گردید. در راستای تطبیق این فرمان، هیئت موظف به‌گونه رسمی موازی متذکره را به اجاره طویل‌المدت به شرکت مربوط تسلیم کرد.
مسئولان می‌گویند که هدف از واگذاری این زمین، استفاده مؤثر از اراضی امارتی در بخش‌های باغداری و مالداری و بلند بردن سطح عواید امارت اسلامی افغانستان می‌باشد که به‌منظور احداث باغات باغداری و کشت نباتات مختلف‌النوع مانند پنبه، کنجد، زغر، گندم و سایر محصولات زراعتی، شرکت متذکره پیش از این یک پلان تجارتی منظم ترتیب کرده است که در آن مشخص شده چه مقدار از زمین به باغداری و چه مقدار آن به کشت نباتات اختصاص یابد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۷
Background image

د ننګرهار وادي کرنیز امارتي شرکت کې ۱۰۰ زده‌کړیالانو ته د عملي زده‌کړو زمینه برابره شوه

۲۰ وری ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۲ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ه‍.ق
د ننګرهار وادي کرنیز امارتي شرکت له لوري د مسلکي زده‌کړو د پیاوړتیا په موخه، د ننګرهار د کرنې او وټرنرۍ تخنیکي او مسلکي انستیتیوت د ۱۳. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

د کرنې وزارت او همکارو بنسټونو ترمنځ د کرنیزو او مالدارۍ محصولاتو نندارتون د جوړېدو په موخه د همغږۍ غونډه

۲۰ وری ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۲ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ه‍.ق
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت، د افغانستان د کرنیزو او مالدارۍ محصولاتو خونې او د همکارو مؤسسو او دفترونو د استازو ترمنځ د بزګر مېلې. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۰:۳۰
Background image

ننګرهار کې د چکډېمونو ډکېدل؛ د کرنې وزارت د اوبو مدیریت پروګرام د بزګرانو لپاره هیله بښونکي پایلې

۲۰ وری ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۲ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ه‍.ق
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت په وروستیو کلونو کې د هېواد په کچه د اوبو د مدیریت، د وچکالۍ د اغېزو د کمولو او د کرنیزو تولیداتو د. . .

بازگشت