آموزش روش سایلیج‌سازی و یوریا تریتمنت برای آماده‌گی زمستان در کاپیسا

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۴ - ۱۱:۵
آموزش روش سایلیج‌سازی و یوریا تریتمنت برای آماده‌گی زمستان در کاپیسا

۴ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کاپیسا برای یکی از فارمداران گاو شیری در ولسوالی حصه دوم کوهستان، آموزش ساخت سایلیج و یوریا تریتمنت را به هدف آماده‌گی برای فصل سرما و کمبود علوفه سبز آغاز کرد.
این برنامه بر اساس هدایت ریاست زراعت و طبق پلان کاری و تقاضای فارمداران در منطقه کالوته عملی شده است. در این روند، برای این فارمدار که دارای ۴۰ رأس گاو و گوساله است، یک جریب زمین زراعتی تحت کشت نبات جواری قرار گرفت و پس از رسیدن نبات به مرحله نزدیک به پختگی، با رطوبت ۶۵ تا ۷۵ درصد، حدود ۱۰ متریک تن علوفه پس از خورد شدن توسط دستگاه چاپر در شرایط غیر هوازی ذخیره گردید تا پس از ۳۵ تا ۴۰ روز برای تغذیه حیوانات در زمستان به شکل سایلیج استفاده شود.
مسئولان آمریت مالداری می‌گویند پیش از این، کارمندان این بخش در مورد تغییر رژیم غذایی حیوانات، فواید سایلیج‌سازی و یوریا تریتمنت به مالداران آموزش داده بودند که در نتیجه، چند تن از آنان علاقه‌مندی نشان داده و آماده تطبیق این شیوه‌ها شده‌اند. به گفته آنان، این آموزش‌ها ادامه دارد و برای سایر مالداران نیز به ترتیب نوبت عملی خواهد شد تا با امکانات کم، از علوفه سبز و کاه خشک استفاده درست و معقول صورت گیرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

د کرنې وزارت د پراختیایي پروژو د تطبیق پر چټکتیا ټینګار وشو

۲۸ غبرګولی ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ه‍.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د پراختیایي پروژو د تطبیق بهیر د چټکتیا په موخه غونډه د یاد وزارت د مالي او اداري مرستیال مولوي. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

د پکتیکا مرکز ښرنه کې پر لسګونو بزګرانو د سبو او مېوو وچولو ماشینونه ووېشل شول

۲۸ غبرګولی ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ه‍.ق
د پکتیکا دکرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست د ملګرو ملتونو د خوړو او کرنې ادارې په مالي او د «اکشن اېډ» مؤسسې په تخنیکي همکارۍ ددې ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

کندهار کې د ۱.۳ میلیونه ډالرو په ارزښت د کوکنارو بدیل کښتونو پروژه بشپړه شوه؛ زرګونه بزګران او مالداران تر پوښښ لاندې راغلل

۲۸ غبرګولی ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ه‍.ق
د کندهار ولایت په څلورو ولسوالیو کې د ۱.۳ میلیونه امریکايي ډالرو په ارزښت د کوکنارو بدیل کښتونو د پراختیا او د بزګرانو او مالدارانو د. . .

بازگشت