شکستن شول پسته در ولسوالی جوند ولایت بادغیس

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۰ - ۱۸:۴۱
شکستن شول پسته در ولسوالی جوند ولایت بادغیس


۲۰ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس با هماهنگی مسئولان ولسوالی جوند، پسته این ولسوالی را تا رسیدن به پختگی کامل مدیریت کرده و در زمان مناسب آن عملیات شکستن شول آن را آغاز کرد.  بر اساس تصمیم این اداره، به مردم اجازه داده شد تا میوه پسته را جمع‌آوری کنند.
ریاست زراعت بادغیس از همکاری صمیمانه مسئولان ولسوالی جوند، نیروهای امنیتی، کارمندان این ریاست، بزرگان اقوام، ریش‌سفیدان، جوانان و مردم شریف این ولسوالی قدردانی کرده و تأکید نمود که این همکاری‌ها زمینه رسیدن محصول پسته به کیفیت مطلوب را فراهم کرده است. این اداره همچنین تعهد سپرد که برای پیشرفت و انکشاف زراعت پایدار در ولایت بادغیس، به ویژه ولسوالی جوند، از هیچ‌گونه تلاش دریغ نخواهد کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۵
Background image

د افغانستان د کرنې وزارت پلاوي په ترکیه کې د لمر ګل د غوړیو د تولید فابریکې څخه لیدنه وکړه

۱۳ وږی ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ رَبِیعُ الْأَوَّل ۱۴۴۷ هـ.ق
د افغانستان اسلامي امارت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت یو پلاوی، د کرنې او مالدارۍ مرستیال مولوی صدراعظم عثماني، په مشرۍ ترکیې. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۱۸
Background image

د میدان وردګو ولایت د کرنې ریاست په تالار کې سکټوري غونډه دایره شوه

۱۳ وږی ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ رَبِیعُ الْأَوَّل ۱۴۴۷ هـ.ق
د میدان وردګو ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست په تالار کې د یو لړ اړوندو ادارو ترمنځ سکټوري غونډه دایره شوه.
په یاده غونډه کې د. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۱۴
Background image

د هلمند دکرنې رییس د ناوې او بولان سیمو دځمکوالو او بڼوالو ستونزې وارېدې

۱۳ وږی ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ رَبِیعُ الْأَوَّل ۱۴۴۷ هـ.ق
دهلمند ولایت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ رییس مولوي نیازمحمد وهاج د مرکز د ترویج عمومي مدیر قاري مسلم په ملتیا د ناوې ولسوالی او بولان. . .

بازگشت