دیدار رئیس زراعت ولایت غور با نماینده دفتر افغان اید 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۱ - ۱۰:۳
دیدار رئیس زراعت ولایت غور با نماینده دفتر افغان اید 

۱۰ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی گلاب‌الدین ذبیح‌الله، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، با محمد یوسف سالاری، نماینده دفتر موسسه افغان اید، دیدار در مورد هماهنگی تطبیق پروژه‌های زراعتی و مالداری گفتگو کرد.
در این دیدار که در مقر اداره زراعت غور برگزار شد، دو طرف روی هماهنگی و همکاری‌های مشترک در تطبیق پروژه‌های زراعتی و مالداری در این ولایت بحث و تبادل نظر نمودند.
آقای سالاری در آغاز نشست، معلوماتی در مورد فعالیت‌های جاری موسسه افغان اید ارائه کرد و گفت که این دفتر در حال تطبیق ۱۰ پروژه در بخش‌های مدیریت آبریزه‌ها، ایجاد ۱۰ واحد وترنری (کلینیک حیوانی) و ۱۰ واحد خدمات زراعتی در ولسوالی‌های فیروزکوه، الفاروق، ساغر و پسابند می‌باشد.
وی افزود که از طریق این پروژه‌ها برای ۱۳۳۵ نفر از دهاقین و زنان زراعت‌پیشه زمینه اشتغال فراهم خواهد شد، که شامل کشت انواع حبوبات و غله‌جات، احداث چاله‌ها و ترنج‌های مدیریت آب و همچنین حمایت از صنایع دستی زنان می‌گردد.
در ادامه، مولوی گلاب‌الدین ذبیح‌الله با قدردانی از خدمات و پروژه‌های دفتر افغان اید، بر اهمیت سکتور زراعت و مالداری در اقتصاد ولایت غور تأکید کرده گفت: «بیش از ۸۵ درصد مردم این ولایت برای امرار معاش خود به زراعت و مالداری متکی هستند».
رئیس زراعت غور همچنین خواستار تطبیق مؤثر پروژه‌ها در هماهنگی با این اداره و بر اساس تفاهم‌نامه‌های موجود شد و پیشنهاد کرد تا برای استفاده بهتر از پروژه‌های زیربنایی، میکانیزم مشخصی برای نظارت، حفاظت و بهره‌برداری مؤثر در همکاری با جوامع محلی ایجاد گردد.
او همچنین بر رعایت توازن در تطبیق پروژه‌ها در سطح ولسوالی‌ها و توجه بیشتر دفتر افغان اید به تقویت سکتور زراعت و مالداری تأکید نمود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۳:۳۴
Background image

د کندهار درېیو ولسوالیو کې ۱۴۰ بیوزلو کورنیو ته د هګیو چرګې ووېشل شوې

۲۵ مرغومې ۱۴۰۴ه‍.ش
۲۵ رَجَب المُرَجَّب ۱۴۴۷ه‍.ق
د کندهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست په هڅو، د «ډې.آر.سې» ادارې په مالي ملاتړ، د بشري خیریه مؤسسې (او.ایچ.ډبیلو) په تخنیکي همکارۍ. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۲:۲۷
Background image

کندهار کې د صنعتي پارک د جوړولو په پار ۵۰۰ جریبه امارتي ځمکه د صنعت او سوداګرۍ ریاست ته وسپارل شوه

۲۵ مرغومې ۱۴۰۴ه‍.ش
۲۵ رَجَب المُرَجَّب ۱۴۴۷ه‍.ق
د ا.ا.ا د زعیم عاليقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی ورعاه د حکم له مخې، د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت د اراضۍ ریاست له لوري، د. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۲:۲۲
Background image

د کندهار بولدک کې د ځنګلي بوټو ناقانونه لېږد په پار څارنه وشوه

۲۵ مرغومې ۱۴۰۴ه‍.ش
۲۵ رَجَب المُرَجَّب ۱۴۴۷ه‍.ق
د کندهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست تر رهبرۍ لاندې، د بولدک ولسوالی د کرنې او مالدارۍ مسؤلینو د امنیتي مسؤلینو سره په ګډه همکارۍ. . .

بازگشت