جلسه رئیس زراعت بادغیس با آمرین عشر و زکات و مدیران خدمات زراعتی برگزار شد

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۸
جلسه رئیس زراعت بادغیس با آمرین عشر و زکات و مدیران خدمات زراعتی برگزار شد


۲۷ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی پیر محمد حلیمی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، با حضور آمرین عشر و زکات و مدیران خدمات زراعتی ولسوالی‌ها برگزار شد.
در این نشست که قوماندان قطعه حفاظت از جنگلات و مسئولین مرکز و ولسوالی‌های بادغیس نیز حضور داشتند، بر اهمیت جمع‌آوری عشر و زکات مطابق فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین (حفظه‌الله تعالی) تأکید گردید. مولوی حلیمی به مسئولین هدایت داد که روند جمع‌آوری عشر و زکات باید طبق دستورالعمل تعیین‌شده، با رعایت عدالت و انصاف تطبیق شود و از هرگونه ظلم و اجحاف در حق مردم جلوگیری به عمل آید.
رئیس زراعت بادغیس همچنین بر رعایت صداقت، تعهد و اخلاق اسلامی در اجرای مسئولیت‌ها تأکید کرده، از حاضرین خواست تا در انجام وظایف خود اخلاص، تقوا و امانتداری را مدنظر قرار دهند و رضایت مردم و خدمت به مستحقین را در اولویت قرار دهند.
در پایان این جلسه، مسئولین متعهد شدند که روند جمع‌آوری عشر و زکات را مطابق احکام شریعت اسلامی به‌گونه منظم و عادلانه اجرا کنند و گزارش‌های لازم را به مراجع ذی‌صلاح ارائه دهند. مولوی حلیمی ضمن قدردانی از تلاش‌های مسئولین، آنان را به ادامه کارهای صادقانه و خدمت‌رسانی به مردم تشویق نمود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

پکتيا ‍۱۵۰۰ بزګرانو ته د غنمو اصلاح شويو تخمونو او کيمياوي سرو د وېش لړۍ پيل شوه

 ۴ کب ۱۴۰۴ه‍.ش
۶ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ه‍.ق 
د پکتيا ولايت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ رياست د افغان سوله جوړونکو مؤسسې په همکارۍ او د خوړو او کرنې نړۍوالې ادارې «اف‌اې‌او» په مالي. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۱:۵۸
Background image

د ننګرهار په دوو ولسوالیو کې ۲۰۰ هېوادوالو ته د کار زمینه برابره شوه

۴ کب ۱۴۰۴ه‍.ش
۶ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ه‍.ق
د ننګرهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست په هڅو او د بشري خیریه مؤسسې «اواچ‌ډبلیو» په مرسته د ننګرهار په مومندرې او لعلپورې ولسوالیو کې. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۱۰
Background image

روزګان کې د «نیالګي کېنول صدقه جاريه ده» تر شعار لاندې د شنو سیمو د پراختیا پراخ کمپاین پیل شو

۳ کب ۱۴۰۴ه‍.ش
۵ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ه‍.ق
د روزګان ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست له لوري د «نیالګي کېنول صدقه جاريه ده» تر عنوان لاندې د نیالګیو کېنولو کلنی کمپاین په رسمي. . .

بازگشت