بررسی وضعیت جنگلات و علفچرهای ولسوالی آبکمری توسط هیئت ریاست زراعت بادغیس

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - ۱۳:۵۴
بررسی وضعیت جنگلات و علفچرهای ولسوالی آبکمری توسط هیئت ریاست زراعت بادغیس

۲۳ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
هیئتی متشکل از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، قوماندانی قطعه جنگلات و مسئولین ولسوالی آبکمری به‌منظور بررسی وضعیت جنگلات و علفچرهای عمومی و جلوگیری از تخریب و غصب این اراضی به این ولسوالی سفر کردند.
در جریان این سفر، جلساتی با متنفذین، محاسن سفیدان، مالداران و دهاقین برگزار شد که در آن بر اهمیت حفظ جنگلات و علفچرها تأکید گردید. همچنین، از مالداران خواسته شد تا از قطع درختان، غصب زمین‌های امارتی و زراعت در علفچرهای عمومی خودداری کنند.
شرکت‌کنندگان جلسه تعهد سپردند که مطابق قوانین نافذه، از این اراضی صرفاً برای چرای مواشی استفاده کرده و از هرگونه تصرف و زراعت در آن اجتناب خواهند کرد. این نشست با دعائیه خیر به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۱
Background image

نورستان کې یوشمېر کورنیو ته د بدیل معیشت په موخه محلي وزې ووېشل شوې

د نورستان ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست په همغږۍ او د «ان‌سي‌اراو» مؤسسې په مالي ملاتړ، د یاد ولایت مرکز پارون اړوند پرونز، اشټیوي او څوڅم کلیو کې ۱۰ مستحقو، بېوزلو مېرمنو. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۳۵
Background image

د کندهار تخته‌پل کې د ۲.۷ میلیونه افغانیو په ارزښت د اوبو زېرمه کولو چکډېم ګټې اخیستنې ته وسپارل شو

۲۵ برګولی ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
د اوبو د سرچینو د پیاوړتیا، د باراني اوبو د مهارولو او د کرنیزو او مالدارۍ فعالیتونو د ملاتړ په موخه، د کندهار ولایت د تخته‌پل ولسوالی په. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۳۴
Background image

ننګرهار کې بزګرانو ته د ناروغیو مخنیوي اوبڼونو ښه مدیریت په موخه روزنه ورکړل شوه

۲۵ برګولی ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق                                                                  
 د ننګرهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست اړوند د کوټ، لعلپورې، کوزکونړ. . .

بازگشت