نظارت از قصابی‌ها و غرفه‌های محصولات حیوانی در مرکز ولایت کاپیسا

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۶ - ۱۰:۴۴
نظارت از قصابی‌ها و غرفه‌های محصولات حیوانی در مرکز ولایت کاپیسا

۶ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از قصابی‌ها و غرفه‌های محصولات حیوانی در بازار ده بابا علی، مرکز این ولایت، نظارت و کنترل به عمل آورد.
در این بررسی، از ۲۴ باب قصابی و ۴۰ باب غرفه محصولات حیوانی بازدید شد. هدف این اقدام، جلوگیری از فروش محصولات بی‌کیفیت، ملوث و فاسد و ارائه خدمات سالم و بهداشتی برای مردم عنوان شده است.
این برنامه بر اساس هدایت ریاست زراعت کاپیسا و طبق پلان کاری آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی اجرا شده و نظارت‌ها به‌گونه منظم در سراسر ولایت ادامه خواهد داشت.
همچنین، تأکید شده است که با افراد متخلفی که محصولات غیرمعیاری عرضه کنند، برخورد قانونی صورت گرفته و در صورت لزوم، به ارگان‌های عدلی و قضایی معرفی خواهند شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۳۵
Background image

د کندهار تخته‌پل کې د ۲.۷ میلیونه افغانیو په ارزښت د اوبو زېرمه کولو چکډېم ګټې اخیستنې ته وسپارل شو

۲۵ برګولی ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
د اوبو د سرچینو د پیاوړتیا، د باراني اوبو د مهارولو او د کرنیزو او مالدارۍ فعالیتونو د ملاتړ په موخه، د کندهار ولایت د تخته‌پل ولسوالی په. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۳۴
Background image

ننګرهار کې بزګرانو ته د ناروغیو مخنیوي اوبڼونو ښه مدیریت په موخه روزنه ورکړل شوه

۲۵ برګولی ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق                                                                  
 د ننګرهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست اړوند د کوټ، لعلپورې، کوزکونړ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۳۳
Background image

دمیدان وردګو ولایت په چک ولسوالی کې دبروسلوز ناروغۍ دمخنوي په موخه دواکسین کمپاین پیل شو

۲۵ برګولی ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
دمیدان وردګو ولایت دچک ولسوالی کې د ملګرو ملتونو د خوړو او کرنې ادارې «اف‌اې‌او» په مالي ملاتړ  دمسؤلو کسانو په هماهنګۍ د حیوانی محرقې. . .

بازگشت