نظارت از ولسوالی‌های کشک رباط سنگی و گلران ولایت هرات به‌منظور حل مشکلات زراعتی  

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۸/۶ - ۱۰:۴۹
نظارت از ولسوالی‌های کشک رباط سنگی و گلران ولایت هرات به‌منظور حل مشکلات زراعتی  

۶ عقرب ۱۴۰۳هـ.ش
مولوی پیرمحمد حلیمی رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات در جریان سفر به ولسوالی‌های کشک رباط سنگی و گلران، به حل مشکلات زراعتی و مالداری مردم این مناطق و جلوگیری از غصب زمین‌ها پرداخته است.
 این بازدید که توسط مولوی پیرمحمد حلیمی، رئیس زراعت هرات و تیم تخنیکی همراهش انجام شد، شامل نشست با مسئولین محلی و مردم این ولسوالی‌ها، ارائه راهکارهای لازم برای مقابله با تغییرات اقلیمی و خشکسالی، و تلاش برای افزایش حاصلات و حفظ علفچرهای عمومی بود.
در جریان این بازدید، جلسه‌ای با مسئولین امارت اسلامی و مردم کشک رباط سنگی برگزار شد و موضوعاتی چون پرداخت عشر و زکات، اهمیت همکاری با نهادهای امارتی و برنامه توزیع تخم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای دهقانان مستحق مطرح گردید. این کمک‌ها، به ارزش ۳۳۰ تن تخم بذری و کود کیمیاوی، برای ۲۲۰۰ دهقان توزیع می‌شود تا آنان بتوانند در فصل زراعتی پیش‌رو از این امکانات استفاده کنند.
در ادامه، کمیته‌ای برای جلوگیری از غصب زمین‌های دولتی و عمومی در سطح ولسوالی تشکیل شد که شامل مسئولین محلی بوده و موظف به گزارش‌دهی ماهانه است. تاکید شد که حفاظت از علفچرها و جلوگیری از تغییر کاربری این اراضی، به‌خصوص در منطقه گلران، باید به طور جدی پیگیری شود. همچنین، هرگونه خرید و فروش علفچرهای عمومی و حفر چاه‌های عمیق در این مناطق ممنوع اعلام شد.
مولوی حلیمی با بازدید از بندر تورغندی و برگزاری جلسه با کارمندان کنترول کیفیت، بر اهمیت نظارت دقیق بر واردات محصولات غذایی و کشاورزی تاکید کرده و از آنان خواست تا مطابق اصول بهداشتی و بازرسی‌های کیفی، مانع ورود محصولات غیر استاندارد به کشور شوند. همچنین، تیم تخنیکی از زمین‌های مربوط به کمیساری بندر بازدید نموده و نسبت به پیگیری غصب این اراضی اقدام شد.
این نظارت‌ها و اقدامات، بخشی از تلاش‌های ریاست زراعت هرات برای حل چالش‌های مردم و بهبود وضعیت زراعت و مالداری در مناطق محروم این ولایت است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۲۸
Background image

د کرنې وزیر د ترکیې له شارژدافیر سره د سوداګریزو همکاریو د پراختیا او د ویزې اسانتیا په اړه وکتل

۳ زمری ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزیر مولوي عطاءالله عمري په افغانستان کې د ترکیې له شارژدافیر ساډین اییلډیز سره په لیدنه کې د سوداګریزو. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۱۴
Background image

د کرنې وزارت د پلان او پروګرامونو د همغږۍ لوی رییس په افغانستان کې د لوږې پر وړاندې د مبارزې نړۍوالې مؤسسې له رییس سره وکتل

۳ زمری ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د پلان او پروګرامونو د همغږۍ لوی رییس مولوي عبدالعلي عمري، په افغانستان کې د لوږې پر وړاندې د مبارزې. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

د پکتیا په زرمت او روحاني بابا ولسوالیو کې پر ځنګل‌دارۍ ټولنو ۷۳۶ لمریز نغري ووېشل شول

۳۱ چنګاښ ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
د پکتیا ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست د اړیکو دفتر له لوري د زرمت او روحاني بابا ولسوالیو په اړوند سیمو کې د ځنګل‌دارۍ ټولنو. . .

بازگشت