دیدار رئیس زراعت کندز با ادویه‌فروشان حیوانی برای بهبود وضعیت مالداری

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۷/۲۸ - ۱۴:۴۲
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز مولوی محراب‌الدین بلال با ادویه‌فروشان حیوانی دیدار کرد تا وضعیت فروش و توزیع ادویه‌های حیوانی را بررسی و بهبود بخشد.

۲۸ میزان ۱۴۰۳ هـ.ش 
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز مولوی محراب‌الدین بلال با ادویه‌فروشان حیوانی دیدار کرد تا وضعیت فروش و توزیع ادویه‌های حیوانی را بررسی و بهبود بخشد.
در این جلسه مولوی محراب‌الدین بلال ضمن خوش‌آمدگویی به ادویه‌فروشان، به مسائل و چالش‌های موجود در زمینه استفاده و فروش ادویه‌های حیوانی در سطح ولایت اشاره کرد. وی بر اهمیت بهبود سلامت حیوانات به عنوان یکی از ارکان اقتصاد زراعتی تأکید کرده و از ادویه‌فروشان خواست تا به استانداردهای کیفی ادویه‌ها توجه ویژه‌ای داشته باشند.
رئیس زراعت همچنین تصریح کرد که استفاده از ادویه‌های باکیفیت و معتبر برای حیوانات ضروری است و هرگونه بی‌توجهی به این امر می‌تواند به ضرر مالداران و دهقانان تمام شود. وی خواستار افزایش نظارت‌ها بر فروشگاه‌های ادویه‌های حیوانی شد تا از توزیع داروهای غیرمعتبر جلوگیری شود.
در ادامه، ادویه‌فروشان با تقدیر از نظرات رئیس زراعت، وعده دادند که با ریاست زراعت همکاری کرده و ادویه‌های باکیفیت را در اختیار مالداران قرار دهند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۷
Background image

د ننګرهار وادي کرنیز امارتي شرکت کې ۱۰۰ زده‌کړیالانو ته د عملي زده‌کړو زمینه برابره شوه

۲۰ وری ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۲ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ه‍.ق
د ننګرهار وادي کرنیز امارتي شرکت له لوري د مسلکي زده‌کړو د پیاوړتیا په موخه، د ننګرهار د کرنې او وټرنرۍ تخنیکي او مسلکي انستیتیوت د ۱۳. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

د کرنې وزارت او همکارو بنسټونو ترمنځ د کرنیزو او مالدارۍ محصولاتو نندارتون د جوړېدو په موخه د همغږۍ غونډه

۲۰ وری ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۲ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ه‍.ق
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت، د افغانستان د کرنیزو او مالدارۍ محصولاتو خونې او د همکارو مؤسسو او دفترونو د استازو ترمنځ د بزګر مېلې. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۰:۳۰
Background image

ننګرهار کې د چکډېمونو ډکېدل؛ د کرنې وزارت د اوبو مدیریت پروګرام د بزګرانو لپاره هیله بښونکي پایلې

۲۰ وری ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۲ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ه‍.ق
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت په وروستیو کلونو کې د هېواد په کچه د اوبو د مدیریت، د وچکالۍ د اغېزو د کمولو او د کرنیزو تولیداتو د. . .

بازگشت