دیدار رئیس زراعت ولایت کندز با مسوولین سازمان خوراک و زراعت ملل متحد 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۴/۲۳ - ۱۳:۴۶
دیدار رئیس زراعت ولایت کندز با مسوولین سازمان خوراک و زراعت ملل متحد 

۲۳ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی امان الله حسن رئیس زراعت ولایت کندز در دفتر کاری‌اش با مسوولین سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در زون شمال شرق دیدار و در رابطه به پروژه‌های این سازمان در ولایت کندز به ویژه موضوع تولید و توزیع تخم‌ بذری بحث و تبادل نظر صورت کردند.
مولوی امان الله حسن رئیس زراعت ولایت کندز از پروژه‌های انکشافی آن‌ها در قسمت توسعه زراعت و دست‌گیری افراد جامعه قدردانی نمودند، همچنان اضافه نمودند" توقع دهاقین و مالداران ولایت کندز از سازمان خوراک و زراعت ملل متحد بیشتر از آنچه است که صورت گرفته است و ریاست زراعت نیز خواهشمند است، پروژه‌های این سازمان در سطح ولایت کندز افزایش یافته و روی پروژه‌های اساسی و بنیادی کار صورت گیرد، تا در طولانی مدت مشکلات موجود در سکتور زراعت حل گردیده و در قسمت تولید محصولات زراعتی به خودکفای نزدیک شویم."
در همین حال خیر الله توران مسئول سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در زون شمال شرق  کشور از همکاری و حمایت ریاست زراعت ولایت کندز در قسمت تطبیق پروژه‌های زراعتی سپاسگزاری نموده افزودند" از مجموع 36 هزار متریک تن تخم بذری 20 هزار متریک تن آن در ولایت کندز تولید می‌گردد که نیاز 25 ولایت دیگر را نیز فراهم می‌سازد و این رقم خیلی بزرگ و دست‌آورده قابل ملاحظه‌ی می‌باشد و همچنان کار بالای تولید تخم بذری سبزیجات و نباتات تابستانی نیز جریان دارد و قرار است ماشین‌های‌ پاک کاری تخم بذری این بخش را نیز تهیه و در اختیار شرکت های تولیدی قرار دهد. "
در اخیر مسوولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از ریاست زراعت خواستار حمایت و همکاری بیشتر در رابطه به تطبیق بهتر پروژه‌های زراعتی آن سازمان شدند؛ که از جانب رئیس زراعت ولایت کندز وعده همکاری همه جانبه در این قسمت سپرده شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۵۷
Background image

کندز کې د ملکیت د تثبیت واحد مرکز د پرانیستې په موخه د کرنې وزارت د پلاوي سفر

۱۰ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۱۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
د زونونو په کچه د ملکیت د تثبیت واحد مرکز د پرانیستې په موخه، د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت د اراضۍ ریاست لوړپوړي پلاوي کندز ولایت ته. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۴۹
Background image

د ننګرهار کوز کونړ کې لسګونو کورنیو ته د هګیو چرګانو وېش؛ د کورني اقتصاد پیاوړتیا لپاره مهم ګام

۱۰ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۱۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
د ننګرهار ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست په هڅو او د ستاسو غږ مؤسسې) په همکارۍ، د کوز کونړ ولسوالی کې ۱۲۰ تنه راستنېدونکو. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۴۶
Background image

د خوست دکرنې ریاست؛ د سپېرې ولسوالی د خامه سړک د بیارغونې پروژه په بریالیتوب بشپړه شوه

۱۰ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۱۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
د خوست ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست په هلوځلو، د سپېرې ولسوالی د کرنیزو چارو عمومي مدیریت تر مستقیمې څارنې لاندې، د «اکشن اېډ». . .

بازگشت