۵۰ باغ میوه و ۴۵ باغچه خانگی در  دو ولسوالی  ولایت بغلان احداث می شود

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۹ - ۱۳:۴۳
۵۰ باغ میوه و ۴۵ باغچه خانگی در  دو ولسوالی  ولایت بغلان احداث می شود

۱۹ دلو ۱۴۰۲ 
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان از جریان سروی و انتخاب مستفیدین برای احداث 20 باغ میوه و 2۵ باغچه خانگی  که از سوی موسسه تقویت اجتماعی در ولسوالی بغلان مرکزی ساخته می شود نظارت کردند.
به تعداد ۵۰ باغ میوه و ۴۵ باغچه خانگی که قبلا از طرف موسسه تقویت اجتماعی به حمایت مالی سازمان غذایی جهان در دو ولسوالی (بغلان مرکزی و فرنگ) در نظر گرفته شده بود روند سروی و انتخاب مستفدین ۲۰ قطعه باغ میوه و ۲۵ باغچه خانگی از پنج شورا که قبلا به هماهنگی این اداره انتخاب شده بود در مناطق مختلف ولسوالی بغلان مرکزی آغاز و تعدادی از مستفدین واجد شرایط انتخاب گردید.
قرار است روند سروی و انتخام مستفیدین در ولسوالی فرنگ نیز در آینده نزدیک آغاز شود و پس از تکمیل سروی و انتخاب مستفیدن روند ساخت باغ میوه و باغچه های خانگی در دو ولسوالی ولایت بغلان آغاز می شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۰:۲۳
Background image

د کرنې وزارت د پلان لوی رییس په افغانستان کې د خوړو نړۍوال پروګرام له چارواکو سره وکتل 

۱۹ چنګاښ ۱۴۰۴ ه‍.ش
۱۴ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۷ه‍.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د پروګرامونو د همغږۍ او پلان لوی رییس مولوي عبدالغفور په مشري، په افغاستان کې د خوړو نړۍوال پروګرام. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۵:۳۵
Background image

د پکتیا دکرنې ریاست: د راضۍ لوی ریاست پلاوی د فیروز خېلو سیمې له کورونو څخه لیدنه وکړه

۱۸ چنګاښ ۱۴۰۴ ه‍.ش
۱۳ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۷ه‍.ق
د کرنې وزارت د اراضۍ لوی ریاست لخوا پلاوی د پکتيا ولايت احمد آباد ولسوالی د فیروز خېلو سيمې له کورونو او جايدادونو څخه ليدنه وکړه.
د ياد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۵:۵
Background image

د کرنې او مالدارۍ مرستیال د کوچیانو چارو د سمون لوی ریاست له چارواکو سره وکتل

۱۸ چنګاښ ۱۴۰۴ ه‍.ش
۱۳ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۷ه‍.ق
د کرنې او مالدارۍ مرستیال او د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت سرپرست مولوی صدراعظم عثماني، د سرحدونو، قومونو او قبایلو وزارت د. . .

بازگشت