معرفی معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری

qiam_amin
Sat, Jan 31 2026 8:54 AM
معرفی معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری

۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

به اساس هدایت عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، مولوی نورالدین عمیر به حیث معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان تعیین گردید و طی محفل رسمی با حضور مسئولان وزارت زراعت و شماری از ادارات مختلف امارت اسلامی افغانستان، به کارمندان این وزارت معرفی شد.

در این محفل، مولوی بازمحمد فیضان معین منابع طبیعی و آبیاری و کفیل وزارت زراعت، قاری صلاح‌الدین ایوبی والی لوگر، مولوی ضیاالرحمن مدنی معین وزارت تحصیلات عالی، مولوی عبدالرحمان راشد معین وزارت مهاجرین و عودت‌کنندگان، مولوی شرف‌الدین مسلم معین وزارت احیا و انکشاف دهات، مولوی محمدعالم جمیل معین وزارت اقتصاد، مولوی سیف‌الدین تائب  معاون ریاست عمومی  اداره امور، مولوی محمدمحسن هاشمی معاون تفتیش اداره لوی نظارت، تعقیب از فرامین و جمع کثیری از مجاهدین و کارمندان وزارت زراعت حضور داشتند.

در این مجلس، اشتراک‌کنندگان سخنرانی کرده و نظام امارت را نعمت الهی و دستاورد بزرگ مجاهدین خواندند و بر حفاظت و پایداری آن تأکید کردند. همچنان در مورد تعهد به اسلام، شریعت، حکومت‌داری، پاسداری از خون شهدا و قربانی مردم، وحدت، مبارزه با فساد و اطاعت از اوامر امیرالمؤمنین تأکید صورت گرفت.

سپس متن تقرر مولوی نورالدین عمیر معین جدید مالی و اداری وزارت زراعت توسط  سیف الدین تائب معاون اداره امور قرائت گردید.

پس از آن، معین مالی و اداری وزارت زراعت در سخنانش بر تعهد و وفاداری به خدمت نظام امارت و سکتور زراعت و مالداری تأکید کرده و از کارمندان وزارت خواست در این راستا با وی همکاری نمایند. وی همچنان بر اخلاص، صداقت و تعهد در نظام امارت تأکید کرد.

در پایان، مجلس با دعای خیر خاتمه یافت و مولوی نورالدین عمیر به دفتر کاری‌اش همراهی گردیده و به کارمندان معرفی شد.

Latest news

Sat, Feb 01 2025 11:27 AM
Background image

ننګرهار وادي کرنیز امارتي شرکت په خپلو فارمونو کې د مېوو بڼونه جوړ کړي 

۱۳ سلواغه ۱۴۰۳ه‍.ش
۳ شَعبان المُعَظّم ۱۴۴۶ه‍.ق
ننګرهار وادي کرنیز امارتي شرکت په خپلو څلور ګونو فارمونو کې د مالټو، زيتونو، ليمو، خرما او نورو مېوو بڼونه جوړ کړي دي.  
دغه کرنيزه پروژه،. . .

Mon, Jul 01 2024 8:57 AM
Background image

د خوست کرنې ریاست څېړنیز فارم کې زده کړیالانو ته د عملي زده کړې زمینه برابره شوې

۱۱ چنګاښ ۱۴۰۳ه‍.ش
۲۴ ذی‌الحِجّة ۱۴۴۵ه‍.ق
د خوست ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست اړوند څېړنیز فارم کې د کرنې پوهنځۍ زده کړیالانو ته په عملي او نظري ډول د زده کړې زمینه برابره. . .

Thu, Mar 02 2023 7:16 PM
Background image

Meeting of the Minister of Agriculture with the Ambassador of Turkey


 2 March 2023
Mawlavi Ataullah Omari, the Minister of Agriculture, Irrigation and Livestock, met with Jihad Ergin Ay, the Turkish Ambassador to Afghanistan, and discussed bilateral. . .

BACK TO NEWS