کمپاین نهال شانی در کندز آغاز شد
۱۳ حوت ۱۴۰۱ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز کمپاین نهال را در این ولایت آغاز نموده است، این کمپاین بهمنظور سرسبزی و شکوفایی بهتر و ایجاد باغ های طی مراسمی در این راه اندازی شده است.
ریاست زراعت کندز، از طریق قوریهجات خویش و موسسات همکار بیشتر از 125 هزار اصله نهال مثمر و غیر مثمر توزیع مینمایند.
مولوی امان الله حسن رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز در رابطه به اهمیت و ارزش نهال از دیدگاه دین مقدس اسلام سخن گفته و غرس نهال را پر از خیر و برکت عنوان کرد همچنان از مردم خواست جهت پاکی هوا، حفاظت از خاک و سرسبزی نهال غرس نموده سهم فعال بگیرند .
عبدالحکیم صدیقی مسول دفتر بنیاد صلح نیز در مورد فواید نهال معلومات داده گفت که دفتر متذکره بر علاوه توزیع نهال های مثمر کود کیمیاوی و وسایل باغداری نیز در پلان دارد توزیع نمایند
در این کمپاین مسوولان ریاست زراعت، مسول و کارمندان دفتر بنیاد صلح، باغداران، علما و موسسات همکار اشتراک نموده اند.
