برگزاری هفتمین جشنواره ملی زعفران در ریاست زراعت هرات
۲۶ عقرب ۱۴۰۱ هـ.ش
مسوولان در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات از برگزاری هفتمین جشنواره ملی زعفران در این ولایت خبر داده می گویند که امسال حاصلات زعفران نسبت به سال گذشته افزایش داشته و کیفیت زعفران نیز بالا می باشد.
در محفلی که به همین مناسبت در ریاست زراعت هرات برگزار شده بود در آن مولوی پیر محمد حلیمی برای تمامی شرکت های هشدار داد که زعفران تقلبی را وارد بازار هرات نکنند و تمامی شرکتهای کوچک و بزرگ تولید کننده زعفران را تحت پوشش خویش قرار دهند.
مولوی حلیمی این سخنان را در حالی مطرح کرد که در سال های گذشته زعفرانهای تقلبی بنام زعفران هرات به بازار جهانی عرضه می گردید، ولی این بار امارت اسلامی اقدامات جدی با متخلفین خواهد نمود.
از سوی دیگر شیخ نوراحمد اسلام جار والی هرات بیان داشت که خود کفایی ما رمز موفقیت ماست و اداره محلی همکار دهاقین هرات است.
والی هرات علاوه نمود که زعفران هرات در سطح جهان مقام اول را داشته و تلاش می ورزیم تا از آن استفاده نیک را نمائیم.
در همین حال بشیراحمد رشیدی رئیس اتحادیه ملی زعفران کاران کشور می افزاید که در این جشنواره 37 غرفه اشتراک نمودند و فعلاً پروسس و بسته بندی زعفران کشور با معیارات امریکا و اروپا همخوانی دارد.
همچنان دهاقین که در بخش زعفران فعالیت دارند از دولت خواستار این هستند تا زمینه صادرات زعفران را از طریق دهلیز های هوایی آماده سازند.
این در حالیست که در ولایت هرات بیشترین تولید زعفران در ولسوالی های غوریان، زنده جان، انجیل، گذره، کهسان و پشتون زرغون بوده و امسال نزدیک به 7 هزار هکتار زمین زعفران کشت شده است.
