کمپاین واکسین طاعون برای ۵۰۰ هزار رأس مواشی در زون شمالشرق آغاز شد
۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین آگاهیدهی و تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) برای ۵۰۰ هزار رأس مواشی در زون شمالشرق کشور با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان آغاز شد. این برنامه با هدف جلوگیری از شیوع بیماری و کاهش تلفات مواشی برگزار شده است.
به همین مناسبت، ورکشاپ آموزشی و مراسم افتتاح این کمپاین روز پنجشنبه در قصر کوکچه با حضور سرپرست ریاست زراعت ولایت بدخشان، مسئولان زونی سازمان غذا و زراعت ملل متحد، متخصصان زراعت، مسئولان بخش مالداری و صحت حیوانی، داکتران وترنر و مالداران ولایتهای بدخشان، تخار و کندز برگزار شد.
بر اساس برنامه، ۲۰۰ هزار رأس مواشی در چراگاه شیوه بدخشان که از مهمترین چراگاههای کشور به شمار میرود و مالداران زون شمالشرق مواشی خود را به آن انتقال میدهند، واکسین خواهند شد و ۳۰۰ هزار رأس دیگر در ولایتهای تخار و کندز تحت پوشش این کمپاین قرار خواهند گرفت.
مسئولان در این مراسم، تطبیق واکسین را از مهمترین راهکارهای پیشگیری از بیماریهای ساری حیوانی و حمایت از مالداران دانسته و از مالداران خواستند برای موفقیت این کمپاین با ریاست زراعت همکاری کنند.
