دیوار استنادی ۱۰۰ متری در قریه آس ولایت بدخشان به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
Wed, Jul 22 2026 9:26 AM
دیوار استنادی ۱۰۰ متری در قریه آس ولایت بدخشان به بهره‌برداری سپرده شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک دیوار استنادی به طول ۱۰۰ متر که به منظور جلوگیری از تخریبات دریای کوکچه در قریه آس ولایت بدخشان با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و توسط دفتر میشن ایست احداث شده بود، طی مراسمی به باشندگان محل تسلیم داده شد.
در مراسم تسلیم‌دهی، هیأتی از ریاست زراعت بدخشان متشکل از عبدالحافظ معروفی آمر منابع طبیعی، عبدالطیف لودین متخصص زراعت و کیکاوس تکساری مدیر عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها، همراه با انجینر عبدالباری نماینده دفتر میشن ایست و شماری از باشندگان محل حضور داشتند.
کیکاوس تکساری مدیر عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های ریاست زراعت گفت که این دیوار استنادی با توجه به نیاز موجود و در ادامه همکاری‌های مشترک با دفتر میشن ایست در این قریه احداث شده است. وی از باشندگان محل خواست تا در حفظ و مراقبت این تأسیسات سهم فعال بگیرند.
همچنین مسئولان ریاست زراعت تأکید کردند که حفاظت از منابع طبیعی بدون همکاری مردم با دشواری همراه است و از باشندگان خواستند با احساس مسئولیت و همکاری با ریاست زراعت، در حفظ این تأسیسات و منابع طبیعی نقش مؤثر ایفا کنند.

Latest news

Thu, Mar 02 2023 7:16 PM
Background image

Meeting of the Minister of Agriculture with the Ambassador of Turkey


 2 March 2023
Mawlavi Ataullah Omari, the Minister of Agriculture, Irrigation and Livestock, met with Jihad Ergin Ay, the Turkish Ambassador to Afghanistan, and discussed bilateral. . .

Wed, Aug 11 2021 5:29 PM
Background image

Holding a Meeting on Collecting Horticultural Products

Asad 20; August 11, 2021
A meeting on how to collect horticultural products was held at the Ministry of Agriculture campus with presence of Shirshah Amiri, deputy minister of. . .

Mon, Aug 09 2021 2:12 PM
Background image

The first phase of Daikundi Valley Natural Resources Management Project completed

Asad 18: August 9, 2021
The Forest Rehabilitation Project, which was started by Directorate of Agriculture in cooperation with Aga Khan Foundation on May 1, 2019 to boost ecosystem has. . .

BACK TO NEWS